PET PET

Hysure Max Air Purifier

Zobraziť katalóg
Hysure Max Air Purifier
4,1 20 hodnotení
Čistička vzduchu výkon 400 m3/h, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 50 m2, maximálna hlučnosť 56 dB(A), minimálna hlučnosť 35 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, automatický režim, časovač, detský zámok, dotykový panel, ionizácia vzduchu, nočný režim, pre alergikov, regulácia výkonu a senzor kvality ovzdušia, rozmery: 303 mm×497 mm×270 mm (Š×V×H)
Kód:  SHYSCV476 Produktové číslo:  HSR-MAX

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hysure Max Air Purifier

Čistička vzduchu

s ionizátorom a senzorom ovzdušia

Čistička vzduchu Hysure Max Air Purifier premení domácu klímu na prijateľnejší vzduch pre všetkých vašich blízkych, chorých aj zdravých. Tento oddaný mobilný ťahúň nájde skvelé využitie v miestnostiach s rozlohou do 50 m2. O vyhovujúcej efektivite a spoľahlivosti v čistení ovzdušia najlepšie svedčí vzduchový výkon až 400 m3/hod. Veľmi tichý chod do 56 dB zaručuje, že o nej takmer nepočujete a nebude vás rušiť pri bežných činnostiach. Čistička disponuje praktickým držadlom na prenášanie.

Čistička vzduchu Hysure Max

VÝKON

400 m3/h

FILTER

HEPA 13

ROZMERY

270 × 303 × 497 mm

Čistička vzduchu Hysure Max

Pokročilý filtračný systém

Čistička sa pýši precíznym filtračným systémom 3 v 1. Skrýva v sebe predfilter, HEPA 13 a uhlíkový filter. Vzduch hneď na začiatku zbaví väčších nečistôt vďaka predfiltru. Zásadnou filtračnou časťou Hysure Max je filter HEPA 13, ktorý rýchlo likviduje 99,95 % peľov, prachových čiastočiek aj baktérií. Uhlíkový filter pohlcuje formaldehyd a dokáže vás zbaviť aj nepríjemných pachov z varenia. Čistička Hysure je tak skvelým riešením do domácnosti s domácimi miláčikmi aj alergikmi.

Príjemné funkcie čističky

Táto sofistikovaná a vnímavá čistička Hysure Max Air Purifier je vybavená časovačom po 2, 4 a 8 hodinách. Zvláda pracovať v štyroch režimoch. Prepínať môžete medzi režimom automatickým alebo nočným a stredným alebo maximálnym prúdením vzduchu. Zaiste oceníte praktické osvetlenie, ktorého intenzitu môžete nastavovať podľa preferencií. Čistička disponuje východiskovým a tlmeným osvetlením, ktoré môžete využiť ako nočné svetlo. Navyše je vybavená infračerveným senzorom, ktorý vám svojou farebnosťoudá najavo, či je vzduch v miestnosti v poriadku alebo či je potrebné spustiť filtráciu.

Čistička vzduchu Hysure Max
Čistička vzduchu Hysure Max

Kľúčové vlastnosti čističky vzduchu Hysure Max

  • Čistička vzduchu Hysure Max čistí a ionizuje vzduch
  • Odporúčaná veľkosť miestnosti je 50 m2
  • Disponuje tromi filtrami v jednom
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od vlasov, chlpov aj veľkých častíc prachu
  • HEPA 13 filter odstraňuje 99,95 % alergénov, baktérií aj prachu
  • Uhlíkový filter zachytáva nepríjemné pachy, kuchynské výpary aj emisie z dopravných prostriedkov
  • Čistička je vybavená držadlom na prenášanie
  • Oceníte tri režimy činnosti, praktické osvetlenie a detský zámok

Čistý a svieži vzduch s ionizátorom

Veľmi cennými vlastnosťami čističky vzduchu Hysure je ionizátor. Pohlcuje kladne nabité častice prachu, vírusov, baktérií a odstráni cigaretový dym. Ionizátor môžete ľahko vypnúť. Ovládate ho tlačidlom na spustenie ionizátora/resetovanie počítadla. Krátkym stlačením zapnete alebo vypnete ionizátor. Ak sa svetlo nad týmto tlačidlom rozsvieti, je to známka, že je potrebné vymeniť filter.

Čistička vzduchu Hysure Max

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
400 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Výška
49,7 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím. Kdy budou dostupné filtry ? Nikde nejsou. Kdybych věděl koupil bych jinou. Je to trochu past. Díky. Michal.

Dobrý den, potřebuji nutně filtry do této čističky. Nikde nejsou k sehnáním! Jejich stránky(Hysure) jsou také o ničem. Mohu počítat s Alzou? Díky

Dobrý den, kdy budou opět k dostání náhradní filtry? Děkuji za odpověď.

Dobrý den kdy budou náhradní filtry ?

Dobrý večer, dnes jsem si koupil tuto Vaši čističku a na ovládacím panelu není ten třímístný displej. Je tam ale navíc tlačítko pro ionizátor. To existují dva typy této čističky? Kdy budete mít náhradní filtry - máte je za dobrou cenu v rámci Black friday, ale nemáte je. Děkuji za odpověď

Dobrý den, Jaký náhradní filtr je určen do této čističky? Děkuji předem za odpověď

Dobrý den, v čističce vzduchu se od prvního zapnutí nehýbou žádné vrtule, navíc čistička nedetekuje kvalitu vzduchu (pořád nejlepší stav). Předpokládám že jde o vadný exemplář? Děkuji za odpověď

Jak dlouho cca filtr vydrží??

Prosím, je možné niekde stiahnuť manuál/príručku k tomuto zariadeniu? Rád by som si detailnejšie pozrej funckie a neviem to nikde nájsť.

Dobrý večer. Když objednám zvýhodněný balíček s filtrem, tak budu mít dva? Tzn, že jeden je již v čističce a ten druhý, dostanu náhradní?

12
Diskusia a poradňa k Hysure Max Air Purifier
Príslušenstvo pre Hysure Max Air Purifier Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Max Air Purifier. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hysure MAX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hysure MAX. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hysure MAX.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií