AD homeoffice MPLA318265

Hysure Max Air Purifier + Hysure Halo Air Purifier

Zobraziť katalóg
Hysure Max Air Purifier + Hysure Halo Air Purifier
Čistička vzduchu výkon 400 m3/h, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 50 m2, maximálna hlučnosť 56 dB(A), minimálna hlučnosť 35 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, automatický režim, časovač, detský zámok, dotykový panel, ionizácia vzduchu, nočný režim, pre alergikov, regulácia výkonu a senzor kvality ovzdušia, rozmery: 303 mm×497 mm×270 mm (Š×V×H)
Kód:  SHYSCV476bun3

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hysure Max Air Purifier + Hysure Halo Air Purifier Predaj skončil

Hysure Max Air Purifier + Hysure Halo Air Purifier

Čistička vzduchu Hysure v priebehu chvíľky zlepší domácu klímu na sviežejší a zdravší vzduch pre osoby s alergiami a dýchacími ťažkosťami. Tento presunu schopný spoločník bude užitočný pre byty aj kancelárie s plochou do 50 m2. O perfektnej účinnosti čistenia ovzdušia dokonale uisťuje vzduchový výkon – táto čistička vzduchu vie odfiltrovať pokojne až 400 m3/h. Vzduch sa v prvej fáze pripraví o veľké nečistoty, ako napríklad chlpy či vlasy, vďaka predfiltru. Hlavnou filtračnou časťou čističky vzduchu Hysure je vzduchový filter typu HEPA, ktorý jednoducho dokáže absorbovať až 99 % baktérií, prachu aj iných alergénov. Na neutralizáciu nepríjemných pachov z kuchyne poslúži uhlíkový filter. Úplne na koniec čistička vzduchu vzduch fúkaný do priestoru navyše ošetrí ionizáciou, čo pozitívne ovplyvní kvalitu vzduchu a následne aj vašu psychiku a telesný stav. Nesmieme zabudnúť ani na jej rozmery, tie dosahujú 303 × 497 × 270 mm.

Základné prednosti čističky vzduchu Hysure Max Air Purifier + Hysure Halo Air Purifier

  • Čistička vzduchu Hysure je vhodná pre miestnosti do 50 m2
  • Filter HEPA absorbuje 99 % alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter zachytáva nepríjemné pachy, emisie aj kuchynské výpary
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od vlasov, chlpov aj veľkých častíc prachu
  • Maximálna hlučnosť 56 dB(A) a minimálna hlučnosť 35 dB(A)
  • Vzduchový výkon 400 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Hysure: 303 × 497 × 270 mm

Prednosti čističky vzduchu Hysure Max Air Purifier + Hysure Halo Air Purifier

Bystrá čistička vzduchu Hysure má indikátor, ktorý rozpozná, ako sme práve na tom s kvalitou vzduchu, a na základe toho informuje, zda přišel vhodný okamžik vzduch v interiéri vyčistiť. Príjemne prekvapí časovačom, vďaka ktorému si na základe svojich prianí jednoducho navolíte dobu chodu. Výkon možno kedykoľvek zmeniť (zvýšiť aj znížiť), a tým spôsobom mať stále pod kontrolou mieru akustického zaťaženia aj spotrebu elektrickej energie. Na prácu čističky vzduchu Hysure počas spánku si môžete vybrať prospešný nočný režim so zníženou hlukovou záťažou. Okrem toho je opatrená inteligentným automatickým chodom, ktorý podľa momentálnej potreby čistenia plynule zníži alebo zvýši silu výkonu. K užitočným a praktickým doplnkom radíme dotykový panel, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné. Pokiaľ máte doma malé dieťa a nechcete, aby sa z čističky vzduchu stala hračka, určite oceníte funkciu detského zámku.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
400 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Výška
49,7 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hysure Max Air Purifier + Hysure Halo Air Purifier Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Max Air Purifier + Hysure Halo Air Purifier.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií