AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-500

Zobraziť katalóg
Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-500
Čistička vzduchu výkon 400 m3/h, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 50 m2, maximálna hlučnosť 56 dB(A), minimálna hlučnosť 35 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, automatický režim, časovač, detský zámok, dotykový panel, ionizácia vzduchu, nočný režim, pre alergikov, regulácia výkonu a senzor kvality ovzdušia, rozmery: 303 mm×497 mm×270 mm (Š×V×H)
Kód:  SHYSCV476bun2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-500 Predaj skončil

Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-500

Čistička vzduchu Hysure ľahko vytvorí osviežujúci a lepšie dýchateľný vzduch všetkým tým, ktorých trápi astma či alergia. Tento oddaný prenosný spotrebič je výkonom prispôsobený do interiéru s rozlohou až 50 m2. O vysokej spoľahlivosti v čistení vzduchu najviac vypovedá vzduchový výkon – táto čistička vzduchu hravo absorbuje objem až 400 m3/h. Vzduch sa ako prvé zbaví väčších nečistôt, ako napr. chlpy a vlasy, za pomoci predfiltra. Základným filtračným prvkom čističky vzduchu Hysure je vzduchový filter typu HEPA, ten efektívne dokáže zachytiť 99 % alergénov, prachových častíc aj baktérií. Na vyčistenie nepríjemných pachov zo splodín áut a ostatných výparov je vhodný najmä uhlíkový filter. Na úplnom konci čistička vzduchu vzduch fúkaný do priestoru navyše ošetrí ionizáciou, a vzduch vás potom osvieži ako na horách alebo v lese. Ak vás zaujímajú jej rozmery, tie sú 303 × 497 × 270 mm.

Kľúčové parametre čističky vzduchu Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-500

  • Čistička vzduchu Hysure je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 50 m2
  • Filter HEPA absorbuje 99 % alergénov a nečistôt
  • Uhlíkový filter absorbuje dym, nepríjemné pachy alebo emisie
  • Predfiltrovaním sa vzduch vyčistí od vlasov, chlpov aj veľkých častíc prachu
  • Maximálna hlučnosť 56 dB(A) a minimálna hlučnosť 35 dB(A)
  • Výkon čistenia 400 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Hysure dosahujú 303 × 497 × 270 mm

Prednosti čističky vzduchu Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-500

Sofistikovaná čistička vzduchu Hysure má indikátor, ktorý rozpozná, aká je aktuálna kvalita ovzdušia, a podľa toho následne rozhodne, jestli je žádoucí vzduch v miestnosti prečistiť. Je tiež doplnená časovačom, s ktorým si v súlade so svojimi potrebami navolíte čas a dobu chodu spotrebiča. Výkon môžete pohodlne znížiť aj zvýšiť, a tak elegantne upravovať ako spotrebu energie, tak aj hlasitosť hluku. Na prácu čističky vzduchu Hysure pri odpočinku si možno navoliť špecifický tichučký režim ideálny na nočný spánok či pokojný odpočinok. Okrem toho všetkého je vylepšená automatickým chodom, ktorý na základe aktuálnej potreby čistenia ovzdušia nastaví veľkosť výkonu. Medzi užitočné doplnky tohto produktu patrí dotykový panel, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné. V prípade, že máte doma zvedavé dieťatko a neprajete si, aby sa z čističky stala hračka, určite oceníte detský zámok.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
400 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Výška
49,7 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-500 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-500.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií