PET alzaplus segmenty sda v2

Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-X

Zobraziť katalóg
Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-X
Čistička vzduchu výkon 400 m3/h, príkon 50 W, odporúčaná veľkosť miestnosti do 50 m2, maximálna hlučnosť 56 dB(A), minimálna hlučnosť 35 dB(A), filter: hepa, uhlíkový a predfilter, automatický režim, časovač, detský zámok, dotykový panel, ionizácia vzduchu, nočný režim, pre alergikov, regulácia výkonu a senzor kvality ovzdušia, rozmery: 303 mm×497 mm×270 mm (Š×V×H)
Kód:  SHYSCV476bun1

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-X Predaj skončil

Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-X

Čistička vzduchu Hysure zvládne vykúzliť čistejší vzduch pre chorých aj deti náchylné na alergie. Tento pohotový prenosný silák je koncipovaný pre domácnosti aj kancelárie do veľkosti 50 m2. O sympatickej efektivite v čistení vzduchu vás okamžite presvedčí vzduchový výkon – táto čistička vzduchu ľahko absorbuje pokojne až 400 m3/h. Vzduch hneď na počiatku očistí od väčších častí, vlasov či chlpov cez predfilter. Kľúčovou filtračnou časťou čističky vzduchu Hysure je filter typu HEPA ten krásne vie pohltiť maximálne množstvo prachových častíc, peľu aj baktérií. Na neutralizáciu nepríjemných pachov zo splodín áut a ostatných výparov slúži na jednotku uhlíkový filter. Úplne na konci čistička vzduchu vzduch fúkaný do priestoru zároveň ošetrí ionizáciou, čo blahodarne pôsobí na váš psychický aj fyzický stav. Nesmieme zabudnúť spomenúť ani jej rozmery, tie sú 303 × 497 × 270 mm.

Dôležité funkcie čističky vzduchu Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-X

  • Čistička vzduchu Hysure je odporúčaná pre miestnosť veľkosti 50 m2
  • Filter HEPA zachytáva 99 % peľu, prachových čiastočiek aj baktérií
  • Uhlíkový filter absorbuje kuchynské výpary, nepríjemné pachy aj emisie
  • Predfiltrom sa vzduch vyčistí od hrubých nečistôt
  • Maximálna hlučnosť 56 dB(A) a minimálna hlučnosť 35 dB(A)
  • Výkon čistenia 400 m3/h
  • Rozmery tohto čističa vzduchu Hysure sú 303 × 497 × 270 mm

Prednosti čističky vzduchu Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-X

Senzitívna čistička vzduchu Hysure je vybavená senzorom, vďaka ktorému spozná, aký je súčasný stav ovzdušia, a podľa toho, čo nasníma, zváži, jestli je třeba vzduch v priestore opätovne vylepšiť. Vás milo prekvapí praktickým časovačom, pomocou ktorého si na základe svojich prianí jednoducho stanovíte čas chodu. Výkon možno variabilne znížiť či zvýšiť, a tým mať stále pod palcom nielen akustickú záťaž, ale najmä spotrebu energie. Na aktivitu čističky vzduchu Hysure v noci si môžete vybrať zvláštny režim s najnižšou mierou hluku, ktorá vás neruší zo spánku ani odpočinku. Zároveň k tomu všetkému si vás získa svojím režimom automatického riadenia, ktorý na základe stavu vzduchu v miestnosti operatívne upraví silu výkonu. Medzi užitočné doplnky výrobku patrí dotykový panel, vďaka ktorému bude ovládanie jednoduché a prehľadné. V prípade, že máte doma malé dieťatko a neprajete si, aby sa z čističky stala jeho hračka, iste budete vďační za funkciu detského zámku.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Príkon
50 W Hotovo!
Vzduchový výkon
400 m3/h Hotovo!
Odporúčaná veľkosť miestnosti
50 m2 Hotovo!
Maximálna hlučnosť
56 dB(A) Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA, Uhlíkový Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
30,3 cm Hotovo!
Hĺbka
27 cm Hotovo!
Výška
49,7 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-X Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hysure Max Air Purifier + Hysure TOP-X.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií