AP+ nový vizuál Aplikace

Hyundai FMT 520 BT CHARGE

Zobraziť katalóg
Hyundai FMT 520 BT CHARGE
4,1 60 hodnotení
FM Transmitter – s Bluetooth, LED displej, 2×USB, microSD, prehráva MP3, bezdrôtové HandsFree, USB nabíjačka 5V/3.4A
Kód:  JHY209h Produktové číslo:  HYUFMT520BTCHARGE Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai FMT 520 BT CHARGE

Lacné Bluetooth rozhranie do vášho auta

Hľadáte spôsob, ako prehrávať audio súbory z prenosného zariadenia na autorádiu? Vyskúšajte nový FM transmitter Hyundai FMT 520 BT CHARGE, ktorý pomocou funkcie Bluetooth ľahko spojíte so svojim mobilom, či tabletom.


FM transmitter Hyundai

Na autorádiu potom už len stačí naladiť zodpovedajúcu FM frekvenciu a môžete svoje skladby počúvať aj cez základný audio systém vo vozidle. Navyše môžete transmitter využiť aj ako bezdrôtové handsfree na bezpečné volanie počas jazdy, alebo ako prehrávač hudby z USB flash disku, či microSD karty.

FMT 520 BT CHARGE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Hyundai FMT 520 BT CHARGE

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

 

Kľúčové vlastnosti FM transmittera Hyundai FMT 520 BT CHARGE

  • Jednoduché prehrávanie audio súborov cez Bluetooth
  • Handsfree pre bezpečnú jazdu
  • Prehrávanie z USB a microSD karty
  • Druhé USB vyhradené na dobíjanie (až 3,4 A)
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Sháním Transmitor, abych mohl přepínat hudbu i když jsem mimo auto třeba dva metry od auta..zatím všechny transmitory reagovaliy z max vzdálenosti 10 cm od zařízení a jestě při přímem míření.doporučte mi výrobek nějaký.

Dobrý den, má někdo zkušenost, jak na tomto transmitteru fungují hovory skrze bluetooth a jak je hovor kvalitní? Zásuvku mám klasicky u řadičky

Pamatuje si transmitter poslední přehranou skladbu, aby po vypnutí a opětovném nastartování auta nehrál písničky zase od začátku?

dobrý deň, zakúpil som si tento produkt do Audi a6 r.2004 a po spárovaní každých 15-20s pipa a neviem ako tento problém vyriešiť.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat, zda je nutno transmitter vytahovat ze zásuvky zapalovače při startování automobilu anebo tam může být zapojen permanentně.

V návodu je max. výstup na USB 2,4 A nikoli 3,4 A

Zdravíčko, zakoupil jsem si tento produkt a vyzkoušel jsem to ve svojí fabii a nefunguje to, na prodejně mi bylo řečeno že je to jen znacka a mělo by to fungovat do vetsine aut, mate nekdo reseni?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat na rozměry tohoto zařízení, jelikož v okolí zásuvky nemám moc místa.

Dobrý deň, pesničky sa teda daju prehravat aj cez bluetooth priamo z telefónu? Vopred ďakujem za odpoveď

Dobrý den, když přehrávám hudbu z SD karty (případně z flash disku), bude při příchozím hovoru fungovat jako handsfree? Děkuji za odpověď.

123
Diskusia a poradňa k Hyundai FMT 520 BT CHARGE
Príslušenstvo pre Hyundai FMT 520 BT CHARGE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai FMT 520 BT CHARGE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hyundai FMT 520 BT CHARGE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hyundai FMT 520 BT CHARGE.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií