AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Hyundai HD 106 B

Zobraziť katalóg
Hyundai HD 106 B
5 1 hodnotení
Fén na vlasy 1400 W, 2 stupne nastavenia teploty, 2 rýchlosti prúdenia vzduchu, 2 nadstavce - koncentrátor a difuzér, modrá
Kód:  EAD9032c Produktové číslo:  HYUHD106B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai HD 106 B

Ideálny spoločník všetkých žien, či už doma alebo na cestách, ktorý je výkonný a spoľahlivý. Sušič na vlasy Hyundai HD 106 B ponúka dva možné stupne nastavenia teploty a rýchlosti prúdenia vzduchu podľa individuálnych potrieb používateľa. Má možnosť zvoliť si medzi dvoma nadstavcami - 360 °C otočným koncentrátorom alebo difuzérom. Koncentrátor uzatvára vlasové kutikuly, čím zaisťuje ochranu a lesk vlasových vlákien. Difuzér vám zase pomôže vytvoriť na vašej hlave nádherné nežné vlny.

Fén je opatrený sklopným držadlom a ergonomicky tvarovanou rukoväťou, ktorá je zárukou jednoduchej a pohodlnej manipulácie so sušičom. Veľmi jednoducho sa ovláda a nadobúda praktický tvar aj moderný dizajn. Pre maximálnu bezpečnosť používateľov je vybavený poistkou proti prehriatiu. Vďaka šikovnému pútku ho navyše môžete zavesiť kdekoľvek, kde bude stále po ruke a pripravený na použitie.

Parametre a špecifikácia:

Hlavné prednosti:

  • 2 stupne nastavenia teploty
  • 2 rýchlosti prúdenia vzduchu
  • 2 možné nadstavce - koncentrátor a difuzér
  • Praktické pútko pre zavesenie

Technické údaje:
Príkon - 1400 W
Dĺžka napájacieho kábla - 1,65 m

Farebné spracovanie:
Modré

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai HD 106 B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai HD 106 B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai HD 106 B.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií