AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Hyundai HD 106

Zobraziť katalóg
Hyundai HD 106
4,5 21 hodnotení
Fén na vlasy s difuzérom, cestovný, príkon 1400 W, cestovná verzia, počet rýchlostí 2, počet teplôt 2, difuzér a koncentrátor, dĺžka prívodného kábla 1.65 m, farba čierna
Kód:  HYUFV001 Produktové číslo:  HYUHD106 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai HD 106

Ak ste často na cestách a nechcete sa spoliehať na to, že v hoteli bude k dispozícii fén, bude cestovný fén Hyundai voľbou č. 1. Elegantný čierny fén má sklápacie držadlo, vďaka ktorému ho ľahko zložíte a nezaberie tak príliš veľa miesta. Pohodlné zavesenie v kúpeľni zaručí pútko, ktorým je fén vybavený a bude tak vždy poruke. Fén Hyundai HD 106 má k dispozícii dva nadstavce, ktoré sú pre väčšie pohodlie otočné o 360°. Usmerňovaí nadstavec nasmeruje horúci vzduch na konkrétne miesto a vy si tak lepšie upravíte svoj účes. Difuzér ocenia ženy s kučeravými vlasmi alebo ho využijete na úpravu účesu už od korienkov. Na féne si môžete zvoliť dva stupne teploty a dva stupne intenzity fúkania. Bezpečnosť fénu zaručí poistka. V prípade prehriatia fénu sa prístroj automaticky vypne. 

Kľúčové vlastnosti cestovného fénu na vlasy Hyundai HD 106

  • Sklápacie držadlo
  • Ideálny fén na cesty
  • Závesné pútko
  • Koncentrátor vzduchu
  • Difuzér
  • Dva stupne teploty
  • Dva stupne intenzity fúkania
  • Ergonomicky tvarovaná rukoväť
  • Cestovný fén Hyundai HD 106 má bezpečnostnú poistku

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai HD 106 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai HD 106. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai HD 106.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií