AlzaBoxy Q1 LEGO v APP pro AP+

Hyundai LF 720 MULTI

Zobraziť katalóg
Hyundai LF 720 MULTI
4,3 85 hodnotení
Digitálny fotorámik 7" LCD 800x600 4:3, JPG, MP3, AVI, DivX, XviD, USB/SD/SDHC/MMC
Kód:  WHY102c3 Produktové číslo:  HYULF720MULTI Stránky výrobcu

Hyundai LF 720 MULTI

Hyundai LF 720
Hyundai LF 720

Praktické řešení moderní doby

Šikovné funkce

Zkrášlete svůj domov

Hyundai LF 720

Praktické riešenie modernej doby

Hyundai LF 720 MULTI je veľmi pekne vyhotovený digitálny fotorámik, ktorý ponúka 7" veľký displej s rozlíšením 800 x 600 pixelov. Vďaka tomu zobrazuje vaše fotky v dostatočnej kvalite a pohľad na ne vás znovu vezme do krásnych okamihov, ktoré si vždy budete chcieť pamätať. Súbory môžete prehrávať z USB flashdiskov alebo využijete čítačku pamäťových kariet.

Hyundai LF 720

Šikovné funkce

Fotorámeček si poradí s různými multimediálními formáty - přehrávání totiž nekončí jen u fotografií, ale rámeček potěší také podporou videa a díky integrovaným reproduktorům přehrává i hudbu - ať již samostatně či jako podkreslení pro fotky. Kromě přehrávání disponuje také funkcí kalendáře, hodin a budíku.

Hyundai LF 720

Šikovné funkcie

Fotorámik si poradí s rôznymi multimediálnymi formátmi - prehrávanie totiž nekončí len pri fotografiách, ale rámik poteší aj podporou videa a vďaka integrovaným reproduktorom prehráva aj hudbu - či už samostatne alebo ako spestrenie k fotkám. Okrem prehrávania disponuje aj funkciou kalendára, hodín a budíka.

Hyundai LF 720
Hyundai LF 720

Skrášlite svoj domov

Ide o praktický darček do každej domácnosti. Skrášli okolitý priestor a navodí spomienky napríklad na dovolenku pri mori. Prarodičom zase zaistí príjemný a ničím nerušený pohľad na vnukov a vnučky.

Parametre a špecifikácie:

Displej:
Uhlopriečka: 7"
Rozlíšenie: 800 x 600 bodov (4:3)

Podporované formáty:
MP3, AVI, DivX 4, DivX 5, DivX 6, XviD, JPEG 

Ostatné funkcie:
Hodiny
Kalendár
Budík

Rozhranie:
1x Čítačka pamäťových kariet SD, SDHC, MMC
1x USB 2.0

Napájanie:
Sieťový adaptér

Rozmery:
190 x 155 x 55 mm

Hmotnosť:
400 g

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den,dá sa na fotorámček pripojiť smartfon(iPhone) pomocou USB kbelu? A stiahnuť tak fotky rovno na pamäťovú kartu?

Dobrý den, chci se zeptat má fotoram nějakou paměť nebo musí byt SD karta?

Dobrý den, koupil jsem fotorámeček LF 720 multi, ale nefungují mi v něm videa. Pokud dle návodu na Vašich stránkách použiji soubor *.avi, napíše se mi, že se jedná o nepodporovaný formát.... Jakou příponu tedy musí mít video soubor, aby šel přehrát? Děkuji za odpověď, Mihalčík

Dobrý den, může být do fotorámečku tato sd karta https://www.alza.cz/hama-sd-2gb-class-4-d522027.htm?o=1? Děkuji. Ryglová

Dobrý den, chci se zeptat, zda má fotorámeček zabudovanou baterii, která se dá popř. dobíjet tím adaptérem, nebo musí být pořád zapojené v adaptéru? popř, jaká je výdrž baterie? Děkuji za odpověď. Z. Krausová

Diskusia a poradňa k Hyundai LF 720 MULTI
Príslušenstvo pre Hyundai LF 720 MULTI
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai LF 720 MULTI. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai LF 720 MULTI.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií