Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hyundai PDP 10810 H DVBT

Zobraziť katalóg
Hyundai PDP 10810 H DVBT
4,0 3 hodnotení
DVD prehrávač 10" LCD, 1024x600, DVD, DVB-T, nahrávanie TV vysielania, JPG, MP3, AVI, DivX, XviD, USB, SD slot, AC adaptér, slúchadlá, DO + brašňa
Kód:  GHY308c9 Produktové číslo:  HYUPDP10810HDVBT Stránky výrobcu

Hyundai PDP 10810 H DVBT

Trávite veľa času cestovaním a mimo pohodlia vašej obývačky, ale aj napriek tomu si nechcete nechať uniknúť vami obľúbené relácie či filmy? Potom sa stane práve Hyundai PDP 10810 vaším novým najlepším parťákom. Tento prenosný DVD prehrávač podporuje cez 7 formátov prehrávania a má v sebe zabudovaný digitálny tuner s podporou EPG. Ak príde čas na sledovanie práve v lietadle, nemusíte sa ničoho obávať, displej sa dá prispôsobiť podľa vašich požiadaviek a audio si môžete prehrávať do slúchadiel, ktoré sú obsahom balenia.

Prečo práve Hyudai PDP 10810?

  • Ovládanie tohto prenosného DVD prehrávača je zabudované na prístroji, ale aj diaľkovo pomocou ovládača
  • Uhlopriečka displeja s rozlíšením 1024 × 600 px činí 10 "(26 cm)
  • Prehráva formáty - JPG, MP3, AVI, MPG, VOB, DivX, XviD
  • Jeho štandardná výdrž bez pripojenia k elektrine je okolo 2 hodín
  • Možnosť sledovania TV prenosu kdekoľvek na cestách

Bezdrôtový DVD prehrávač, ktorý vám prehrá čokoľvek a kdekoľvek

Nielenže si tento prehrávač poradí s prehrávaním TV vysielania kdekoľvek práve bude signál, ale tiež je doplnený radom slotov a výstupov, ktoré vaše sledovanie uľahčia. Ako prví môžeme pozdvihnúť HDMI kábel, vďaka ktorému môžete stream z Hyundai PDP 10810 H DVBT preniesť do ktoréhokoľvek monitora alebo televízie. Ďalej disponuje slotom na pamäťovú kartu a USB. No a v neposlednom rade vám pri potrebe vyššej hlasitosti alebo súkromia môže prehrať audio do pripojených reproduktorov alebo slúchadiel.

Kvalita displeja na tomto prehrávači

Hyundai vybavil model PDP 10810 LCD displejom, ktorý je podsvietený technológiou LED direct a vďaka tomu dosahuje skvelý vizuálny pôžitok vo dne aj v noci. Ak sa obávate z maximálneho rozlíšenia 1024 × 600 pixelov, tak nemusíte mať strach. Rozlíšenie tohto prenosného prehrávača je totiž úplne vyhovujúce 10 palcovému displeju.

 

Parametre a špecifikácia

Typ prehrávača
Prenosný Hotovo!
Rozhraní
S audio/video výstupom (3,5 mm jack), S HDMI, S SD, S USB Hotovo!
Video formáty
AVI, DivX, MPG, VOB, XviD Hotovo!
Audio formáty
MP3 Hotovo!

Typ

Typ prehrávača
Prenosný Hotovo!

Pripojenie a prehrávanie

Rozhraní
S audio/video výstupom (3,5 mm jack), S HDMI, S SD, S USB Hotovo!
Video formáty
AVI, DivX, MPG, VOB, XviD Hotovo!
Audio formáty
MP3 Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň! Chcem sa spýtať či by sa dal tento držiak: https://www.alza.sk/hobby/compass-drziak-tabletu-na-opierku-hlavy-d4671738.htm?o=3 použiť na dvd prehrávač Hyunday PDP 10810 H DVBT. Ďakujem

Zvladne aj 2TB disk ?

Dobrý den, dá se na tomto přístroje sledovat a nahrávat vysílání DVB - T2 ( kodek H.265/ HEVC ) v České republice ? Děkuji za odpověď.

Dobrý den, jaký kabel je třeba na propojení s televizí? Děkuji. Lenka K.

Dobrý den, dal by se sehnat držák na opěrku hlavy do auta? Předem děkuji za odpověď.

Dobrý den, teletext a nahrávání? Děkuji

Dobrý den, mohu se zeptat jak velikou kapacitní usb je možné k tomuto produktu připojit? Někde uvádějí že třeba jen 32gb... nebo tento zvládne i větší? Jako 64gb či jednoterový disk?

Dobrý den, nikde jsem se nedočetl, zda je možné opravdu na tomto přístroji nahrávat TV pořady, možná hledám špatně, ale ani v návodu nic není, prosím o radu

Dobrý deň dá sa na tomto normálne pozerať TV,alebo sa musí dokupovať aj antena ?

Dobrý den, v jedné odpovědi je uvedeno, že zařízení přijímá DVB-T2, v jiné odpovědi Alza expert tvrdí, že nepodporuje kodek HEVC. Přitom v ČR má vysílání T2 probíhat v kodeku H.265/HEVC. Vysvětlí mi někdo, jak to opravdu je? Bude toto zařízení schopné plnohodnotně přijímat a dekódovat vysílání DVB-T2 v Česku? Děkuji, M. Mašek

12
Diskusia a poradňa k Hyundai PDP 10810 H DVBT
Príslušenstvo pre Hyundai PDP 10810 H DVBT Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai PDP 10810 H DVBT. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai PDP 10810 H DVBT.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií