AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Hyundai PR 471 PLL SU WS biely

Zobraziť katalóg
Hyundai PR 471 PLL SU WS biely
4,0 1 hodnotení
Rádio prenosné, digitálny FM tuner, 50 predvolieb, MP3, hodiny, budík, USB, micro SD, výstup pre slúchadlá, výkon 0.8W, biele
Kód:  JHY450c51l Produktové číslo:  HYUPR471PLLSUWS Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai PR 471 PLL SU WS biely

V prípade, že hledáte rádioprijímač malých rozmerov ale veľkých možností, je tento produkt od známej spoločnosti Hyundai to pravé pre vás. Aj napriek svojej nízkej obstarávaciu cenu je schopný vám ponúknuť viac ako jeho konkurenti. Základom je digitálny FM tuner. Uložiť do pamäte prístroja môžete až 50 svojich obľúbených rozhlasových staníc. Naviac je rádioprijímač kompaktných rozmerov a nezaberá veľa miesta, či už ho postavíte kamkoľvek. Vyrobený je v modernej bielej farbe a zapadne tak do akéhokoľvek interiéru.  

kľúčové vlastnosti

  • Digitálny FM tuner a 50 predvolieb
  • LCD displej
  • USB vstup, vstup pre Micro SD karty
  • Podpora formátu MP3
  • Výstup pre slúchadlá
  • Hodiny, budík, funkcia prispania snooze
  • Funkcie odloženého vypnutia sleep

Vedľa možnosti počúvania

Hneď vedľa príjmu vašich obľúbených rozhlasových staníc máte k dispozícii možnosť prehrávať vaše obľúbené interpretov vo formáte MP3, vďaka USB vstupu a slotu pre MicroSD karty. Všetky informácie o prehrávaných súboroch sa zobrazujú na prehlednom LCD displeji. Pri zhoršených svetelných podmienkach môžete využiť jeho modré podsvietenie. Vybavený je aj slúchadlovým výstupom.

Na vlne vysokej úrovne vybavenia

Mohlo by sa zdať, že to, čo vie tento malý prenosný rádioprijímač, je až nad hlavu. To ale nie je všetko. Výrobca dovybavili produkt aj praktickým budíkom a funkciou snooze. Veľkou výhodou je najmä možnosť dvojitého napájania. Možno ho zapojiť do elektrickej siete alebo je možné dopriať si počúvanie za pomocou troch batérií typu C.

Doplňujúce informácie:

napájanie:
sieť 230 V / 50 Hz alebo 3 × batérie typu C (R14)

Parametre a špecifikácia

Výkon
0,8 W Hotovo!
Počet predvolieb
50 × Hotovo!

Základné parametre

Výkon
0,8 W Hotovo!
Počet predvolieb
50 × Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai PR 471 PLL SU WS biely Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai PR 471 PLL SU WS bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai PR 471 PLL SU WS White.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií