Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hyundai VC 029

Zobraziť katalóg
Hyundai VC 029
3,8 7 hodnotení
Tyčový vysávač – 2v1, nádoba 0.5l, HEPA filter, rotačná parketová hubica, štrbinová hubica, doba nabíjania 9–11h, doba prevádzky až 20min
Kód:  HYUVTA03 Produktové číslo:  HYUVC029 Stránky výrobcu

Hyundai VC 029

Pohyb bez akýchkoľvek obmedzení


Vysávač Hyundai VC 029 v modernom bielo-oranžovom farebnom vyhotovení je tyčový vysávač 2 v 1 aj s možnosťou využitia ako ručný. Jeho hlavnou výhodou je akumulátorová prevádzka. To pre vás znamená 100 % pohodlné vysávanie bez zakopávania o napájací kábel, slobodný pohyb po celom priestore a tiež rýchlu pripravenosť a jednoduchú manipuláciu.


Každodenné upratovanie všetkých povrchov s 2 v 1

Model VC 029 je ideálny na upratovanie všetkých typov podláh, vrátane horšie dostupných miest a zákutí. Vysporiada sa s bežnými nečistotami, je vhodný na dennú údržbu a bežný povrchový neporiadok. Je ľahký, skladný a hlavne vždy poruke na operatívne použitie. Jeho centrálna časť nesie malý ručný vysávač, ktorý ľahko odpojíte od tela a veľmi rýchlo sa zbavíte malého neporiadku, na ktorý sa neoplatí vyťahovať veľký vysávač. Omrvinky z pečiva po raňajkách, zvieracie chlpy aj prinesený neporiadok zvonku budú v priebehu pár sekúnd preč.



Pohodlne a bez zbytočnej námahy

Prevádzka vysávača je nielen akumulátorová, ale aj bezvrecková. Tým odpadá starosť s dokupovaním a vymieňaním prachových vreciek. Všetky nečistoty sú zachytené v zbernej nádobe s objemom 0,5 l, ktorú len ľahko vycvaknete z tela vysávača a neporiadok vysypete do koša. Filtráciu zaisťuje kvalitný HEPA filter, takže vám ostane už len čistá domácnosť.

Tyčový vysávač môže byť skladovaný v stojane, ktorý súčasne slúži na nabíjanie. Môžete ho položiť na zem alebo priskrutkovať na stenu a vysávač potom zavesiť.


 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ vysávača

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Parketová, Štrbinová Hotovo!
Nabíjacia výbava
Nabíjacia stanica Hotovo!

Filtre

Typ filtra
HEPA filter, Umývateľný filter Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
29 cm Hotovo!
Výška
119 cm Hotovo!
Hĺbka
18 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

hyundai vc 029 hlucnost

Diskusia a poradňa k Hyundai VC 029
Príslušenstvo pre Hyundai VC 029 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VC 029. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai VC 029.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií