Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hyundai VK302B, čierna

Zobraziť katalóg
Hyundai VK302B, čierna
4,3 12 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.7 l, príkon 2200W, materiál: nerez, automatické vypnutie, kontrolka prevádzky, ochrana pred chodom naprázdno, ochrana pred prehriatím, skrytá špirála, ukazovateľ vodnej hladiny a úložný priestor pre kábel, čierna
Kód:  HYURK276 Produktové číslo:  HYUVK302B Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai VK302B, čierna

Čierna antikorová rýchlovarná kanvica na vodu Hyundai VK302B disponuje veľkým objemom 1,7 l s príkonom 2 200 W. Vďaka elegantnému vyhotoveniu ide o pekný dizajnový doplnok do vašej kuchyne. Pohodlnú obsluhu zabezpečí automatický systém vypínania pri dosiahnutí bodu varu. Svetelná kontrolka potom signalizuje chod kanvice. Iste aj oceníte stredový konektor, vďaka čomu ľahko umiestnite rýchlovarnú kanvicu na podstavec.

Pohodlné použitie kanvice Hyundai

Aktuálnu hladinu vody v kanvici zistíte na vodoznaku, a zároveň cez priehľadný priezor na veku kanvice vidíte dovnútra. Samozrejmosťou je jednoduché ovládanie pomocou tlačidla na držadle. Vďaka oblým tvarom a skrytému vykurovaciemu telesu pod antikorovým dnom bude pre vás údržba rýchlovarnej kanvice pohodlná.

Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Hyundai VK302B

  • Bezpečnostné poistky proti chodu na prázdno a prehriatiu
  • Vodoznak na rýchle určenie hladiny vody
  • Objem kanvice 1,7 l
  • Príkon 2 200 W
  • Vykurovacia špirála je zakrytá nerezovým vykurovacím dnom
  • Priehľadné veko
  • Uskladnenie napájacieho káblu do priestoru v podstavci
  • Svetelná kontrolka signalizujúca chod kanvice
  • Antikorová kanvica v čiernom vyhotovení

Praktické aj bezpečnostné novinky

Čo sa dĺžky kábla týka, môžete siho prispôsobiť podľa vlastných potrieb a zvyšok kábla schovať do priestoru v podstavci tak, že vám nebude nikde prekážať. Túto možnosť môžete využiť aj v prípade skladovania kanvice. Bezpečnosť je tiež zaistená dvojnásobným bezpečnostným systémom, ktorý aktivuje bezpečnostné poistky pri hroziacom prehriatí, či v prípade chodu naprázdno.

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai VK302B, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VK302B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai VK302B - fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií