Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Hyundai VK760

Zobraziť katalóg
Hyundai VK760
4,6 52 hodnotení
Rýchlovarná kanvica objem 1.5 l, príkon 2200W, materiál: nerez, automatické vypnutie, regulácia teploty, sitko na čaj, skrytá špirála, tepelná poistka, ukazovateľ vodnej hladiny, úložný priestor pre kábel a zvuková signalizácia, biela, číra a sivá
Kód:  HYURK760 Produktové číslo:  HYUVK760 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai VK760


Ak hľadáte dizajnovú a zároveň výkonnou rýchlovarnú kanvicu, máme pre vás skvelú správu. Kanvica Hyundai VK760 ponúkne nielen elegantné vyhotovenie v bielo-sivej farbe, ale aj možnosť nastavenia teploty vody na 60, 70, 80, 90 a 100 °C. Každá teplota má navyše svoje farebné podsvietenie. Vďaka vysokému príkonu 2 200 W sa voda veľmi rýchlo ohreje. Využiť môžete tiež praktické sitko na čaj. Objemná 1,5-litrovárýchlovarná kanvica je vybavená otočnou 360° základňou s konektorom uprostred podstavca na ľahké umiestnenie. Vykurovacia špirála sa nachádza pod teplovodivým dnom, takže je údržba veľmi jednoduchá a rýchla.


Kľúčové vlastnosti rýchlovarnej kanvice Hyundai VK760

  • Moderne prepracovaná kanvica Hyundai VK760
  • Objem 1,5 litrov
  • Možnosť nastavenia teploty vody na 60, 70, 80, 90 a 100 °C
  • Podľa teploty vody sa zároveň mení farebné osvetlenie
  • Súčasťou kanvice je praktické sitko na čaj a odnímateľné veko
  • Vybavená otočnou 360° základňou s konektorom uprostred podstavca
  • Automatický systém vypínania pri dosiahnutí bodu varu
  • Trojnásobný bezpečnostný systém
  • Rýchlovarná kanvica Hyundai VK760 sa ľahko čistí vďaka oblým tvarom

Kanvica Hyundai umožní nastaviť preferovanú teplotu vody

Využiť môžete praktickú možnosť nastavenia teploty ohrevu vody na požadovaný teplotný stupeň – 60, 70, 80, 90 a 100 °C. Každý druh čaju potrebuje inú teplotu vody, aby chutil presne tak, ako má. A práve preto je rýchlovarná kanvica Hyundai VK760 vybavená touto skvelou novinkou. Podľa teploty vody sa zároveň mení farebné osvetlenie.


Bezpečnosť na prvom mieste

Rýchlovarná kanvica Hyundai VK760 je vybavená otočnou 360° základňou s konektorom uprostred podstavca, ktorý vám umožní jednoduché umiestnenie. O vašu bezpečnosť počas používania rýchlovarnej kanvice sa postará automatický systém vypínania pri dosiahnutí bodu varu alebo trojnásobný bezpečnostný systém zahŕňajúci aktiváciu bezpečnostnej poistky pri nebezpečenstve prehriatia, v prípade chodu naprázdno alebo prizdvihnutí kanvice Hyundai VK760 z podstavca. Zaiste oceníte priestor v podstavci, ktorý slúži na uskladnenie napájacieho kábla a umožňuje nastavenie jeho dĺžky podľa vašej potreby.

Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!
Materiál
Sklo Hotovo!
Objem
1,5 l Hotovo!
Funkcie
Automatické vypnutie, Regulácia teploty, Ukazovateľ vodnej hladiny, Zvuková signalizácia, Tepelná poistka Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Materiál

Materiál
Sklo Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Číra, Sivá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, podařilo se mi shodit a rozbít skleněné víčko u nové konvice, dá se někde koupit nove? Víčko na konvici nijak nedrží a při mírném naklonění upadne

V návodu se píše: "Zvednutím konvice z podstavce se zruší všechny nastavené funkce." A zároveň: "Pokud byla konvice před dosažením varu sejmuta z podstavce, zůstává nadále v zapnutém stavu, což znamená, že pokud ji opět umístíte na podstavec, bude ihned pokračovat v ohřevu." Co z toho platí? Vypne se při zvednutí?

Dnes mi praskla konvice při ohřevu vody, v recenzích se to už někomu stalo.. je to realné na reklamaci... ?

Jak je to prosím s tou poklicí ? Opravdu při náklonu spadne ? Moc se mi konvice líbí, ale z té poklice mám trochu obavu, poradíte mi někdo ?

Dobrý den, chtěla bych se optat zda je tato konvice vystavená na show roomu v Holešovicích? Předem děkuji za odpověd.

Diskusia a poradňa k Hyundai VK760
Príslušenstvo pre Hyundai VK760 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai VK760 . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hyundai VK760. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hyundai VK760. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai VK760.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií