AP+ nový vizuál PET

Hyundai WSC 2909 R červená

Zobraziť katalóg
Hyundai WSC 2909 R červená
4,5 2 hodnotení
Meteostanica dátum, kalendár, hodiny, budík, fáza mesiaca, predpoveď počasia, čas riadený rádiovým signálom DCF 77, senzor
Kód:  JHY111d2 Rozšírená záruka +16 mesiacov Produktové číslo:  HYUWSC2909R Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Hyundai WSC 2909 R červená

Meteorologická stanica Hyundai WSC 2909 vás bude informovať nielen o predpovedi počasia, ale aj o vnútornej a vonkajšej teplote vzduchu, presnom čase a dátume a fázach mesiaca.Meteorologická stanica Hyundai WSC 2909 zobrazuje presný čas nastavovaný signálom DCF 77 z vysielača u nemeckého Braunschwiegu.Tento signál s dosahom až 1 000 km riadi všetky podobné zariadenia a tak meteostanicu nemusíte strážiť a nastavovať ani s prechodom na letný alebo zimný čas.

Meteorologická stanica Hyundai WSC 2909 monitoruje stav počasia a podľa nastaveného programu predpovedá vývoj počasia na najbližšiu dobu.Pomocou animácie pre jasno, oblačno, oblačno, daždivo či intenzívny dážď informuje o najbližšom vývoji počasia.O prevzatí vonkajších údajov sa stará samostatné čidlo, ktoré dodáva informácie bezdrôtovou cestou.Prenos dát z externého senzora sa deje na frekvencii 433 MHz a prístroj umožňuje zobrazovať údaje až z troch čidiel s dosahom až 30 m

Jednotlivé údaje prepínate na displeji a tak môžete mať informáciu, aká je vonkajšia teplota pri dome, na záhrade alebo napríklad v skleníku.Ďalšie snímača je však nutné prikúpiť zvlášť, pretože nie sú súčasťou balenia prístroja.Vnútornú teplotu možno merať v rozmedzí 0 ° C až +50 ° C, vonkajšia vlhkosť 20% až 99%, vonkajšia teplota je potom udávaná v rozmedzí -20 ° C až +50 ° C.Prístroj má pamäť pre maximálnu a minimálnu namerané vonkajšej teploty a maximum a minimum vlhkosti vzduchu.

Meteorologická stanica Hyundai WSC 2909 ponúka aj ďalšie funkcie ako je budík s opakovaným budením, kalendár a zobrazenie fáz Mesiaca či zobrazenie ukazovateľa optimálneho prostredia Comfort index.Meteostanicu môžete pripevniť na stenu alebo postaviť na stôl.O napájanie sa starajú v hlavnej jednotke tri batérie typu AA, 1,5 V av teplotnom snímači (jedno je súčasťou dodávky) potom dve typu AAA, 1,5 V.

Parametre a špecifikácie:

Typ:

bezdrôtová meteostanice
senzorová

Dosah senzoru v otvorenom prostredí:
30 metrov

Displej:
LCD

Meranie teploty:
vnútorné a vonkajšie

Funkcia:
dátum
fázy mesiaca
kalendár
predpoveď počasia
tendencie bar.tlaku/počasie
hodiny
budík
opakované budenie
čas riadený rádiovým signálom

Napájanie:
Hlavná jednotka: 2 x AA
Jednotka senzora: 2 x AAA

Rozmery:
13 x 13 x 6 cm.

Hmotnosť:
0,29 kg.

Farebné prevedenie:
červené

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Hyundai WSC 2909 R červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hyundai WSC 2909 R červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Hyundai WSC 2909 R červená.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií