Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance

Zobraziť katalóg
I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance
5 1 hodnotení
Dokovacia stanica univerzálna pre notebooky, 1x DVI, 1x VGA, 1x HDMI (Full HD 1920x1080), 1x LAN, audio výstup, vstup na mikrofón
Kód:  JP909g Produktové číslo:  USBDVIDOCK Stránky výrobcu
I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance Predaj skončil

I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance

Neobmedzujte svoj notebook alebo tablet na integrované porty a využite naplno jeho potenciál. Univerzálna dokovacia stanica i-tec USB 2.0 Docking Station Advance má kompaktné rozmery a predovšetkým množstvo portov, ktoré ho rozšíria o množstvo funkcií. A to všetko pripojíte pomocou jediného USB 2.0 kábla. Keďže nie je závislá na platforme notebooku, je veľmi flexibilná. Navrhnutá je v elegantnom dizajne podľa moderných trendov.

Kľúčové vlastnosti

  • DVI-I - pripojte svoje zariadenie k monitoru, televízoru, projektoru
  • USB 2.0 - pripojte klávesnicu, myš, externý disk, tlačiareň
  • USB 2.0 s funkciou Sleep-and-Charge na nabíjanie smartfónov, tabletov, fotoaparátov a pod.
  • Stanica nie je závislá na platforme notebooku
  • Kompaktné rozmery a pohledný dizajn

Zjednoduší vám život

S pomocou i-tec USB 2.0 Docking Station Advance video pripojíte k svojmu notebooku celý rad zariadení, ako je klávesnica, myš, externý disk, tlačiareň, audio systém, internetový modem, prídavný monitor a ďalšie. Vyhnete sa neustálemu pripájaniu a odpájaniu týchto zariadení zakaždým , keď si beriete notebook alebo tablet so sebou. Bonusom je väčší poriadok na pracovnom stole bez neprehľadnej spleti káblov.

Pripojenie externých monitorov

Dokovacia stanica je vybavená DVI-I konektorom s adaptérmi na VGA a HDMI pre moderné LCD a plazmové displeje a televízory. Grafický čip podporuje rozlíšenie Full HD + rozlíšenie (2048 × 1152 pixelov) a je vybavený vlastným výkonným grafickým radičom, takže stanica nezaťažuje váš notebook, tablet alebo počítač.

USB 2.0 s funkciou nabíjania

Ďalej sú prítomné štyri USB 2.0 porty, jeden z nich má funkciu USB Sleep-and-Charge na nabíjanie mobilných telefónov, tabletov či fotoaparátov, aj keď je počítač v úspornom režime alebo vypnutý a dokonca tiež, keď nie je dokovacia stanica pripojená k počítaču či notebooku. WiFi pripojenie do siete je veľmi pohodlné, pre naozajstný výkon bez kompromisov je však lepšie káblové pripojenie cez Ethernet port. Ten moderným notebookom a ultrabookom často chýba, dokovacia stanica i-tec USB 2.0 Docking Station Advance ho však vášmu notebooku poskytne. S kľudom si tak môžete vychutnať internetové pripojenie bez akéhokoľvek prerušenia. Zásluhou oddeleného mikrofónového a slúchadlového výstupu si užijete konferenčné hovory i filmy či hry bez rušenia okolia.

Parametre a špecifikácia:

Porty:
1× DVI port (s priloženými adaptéry DVI-VGA a DVI-HDMI je možné pripojiť aj VGA a HDMI monitory)
4× USB 2.0 port typ A - pripojenie USB periférií
1× Ethernet 10, 100 Mb / s LAN RJ-45 port
1× 3,5 mm audio výstup pre slúchadlá - dvojkanálový výstup 48 kHz na 16bit
1× 3,5 mm vstup pre mikrofón - dvojkanálový vstup 48 kHz na 16bit
1 × USB 2.0 port typ B - určený pre pripojenie k USB portu PC alebo NB

Vlastnosti:
Napájací adaptér vstup AC 100-240 V, 50-60 Hz, výstup DC 5 V, 2.5 A
Kompatibilita OS: Windows XP SP3/Vista/7/8/8.1/10 32/64 bit, Mac OS X

Fyzické údaje:
Rozmery: 151 × 85 × 32 mm
Hmotnosť: 198 g

Obsah balenia:
USB 2.0 Docking Station
Napájací adaptér
USB kábel (100 cm)
Podstavec
DVI-VGA adaptér
DVI-HDMI adaptér
CD s ovládačmi a manuálom
Štartovacia príručka

 
Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Šírka
15,1 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hĺbka
3,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
198 g Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
15,1 cm Hotovo!
Výška
8,5 cm Hotovo!
Hĺbka
3,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
198 g Hotovo!
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, v popisku vidím že výrobek má mít HDMI. Na obrázcích však konektor HDMI nevidím. Má tedy tento výrobek HDMI či nikoliv? Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, zda li s redukcí funguje i pro tablet s Windows , nebo taky s Android tabletem s OTG. A jestli ano, dobíjelo by to tablet, když má stanice externí napájení? Děkuji.

Diskusia a poradňa k I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance
Príslušenstvo pre I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: I-TEC USB 2.0 Docking Station Advance.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií