Rapture Rapture

I-TEC USB 3.0 Dual Docking Station Advance

Zobraziť katalóg
I-TEC USB 3.0 Dual Docking Station Advance
5 1 hodnotení
Dokovacia stanica univerzálna pre notebooky, 1x DVI, 1x HDMI (Full HD + 2048x1152), 1x GLAN, 2x USB 3.0, 4x USB 2.0, audio výstup, vstup pre mikrofón
Kód:  JP909b1 Produktové číslo:  U3DUALDOCKING Stránky výrobcu
I-TEC USB 3.0 Dual Docking Station Advance Predaj skončil

I-TEC USB 3.0 Dual Docking Station Advance

Neobmedzujte svoj notebook alebo tablet na integrované porty a využite naplno jeho potenciál. Univerzálna dokovacia stanica I-TEC USB 3.0 Dual Docking Station Advance má kompaktné rozmery, nízku hmotnosť a predovšetkým množstvo portov, ktoré ho rozšíria o rad funkcií. A to všetko pripojíte pomocou jediného USB 3.0 kábla. Keďže nie je závislá na platforme notebooku, je veľmi flexibilna.

Kľúčové vlastnosti

  • HDMI, DVI-I - pripojte svoje zariadenie k monitoru, televízoru, projektoru
  • USB 3.0 - pripojte klávesnicu, myš, externý disk, tlačiareň
  • USB 3.0 s funkciou nabíjania smartphonov, tabletov, fotoaparátov a pod.
  • Stanica nie je závislá na platforme notebooku
  • Kompaktné rozmery a čistý dizajn

Zjednoduší vám život

S dokovacou stanicou pripojíte k svojmu notebooku celý rad zariadení, ako je klávesnica, myš, externý disk, tlačiareň,audio systém, internetový modem, prídavný monitor a ďalšie. Vyhnete sa neustálemu pripájaniu a odpájaniu týchto zariadení zakaždým, keď si beriete notebook alebo tablet so sebou. Bonusom je väčší poriadok na pracovnom stole bez neprehľadné spletenia káblov.

Pripojenie externých monitorov

Dokovacia stanica je vybavená dvoma grafickými výstupmi, s ktorými môžete využívať prakticky akýkoľvek displej. HDMI prenesie obraz aj zvuk, zatiaľ čo DVI-I využijete pre pripojenie k profesionálnym monitorom s podporou najvyšších rozlíšení. Nechýba ani adaptér pre klasický VGA konektor. Grafický čip podporuje rozlíšenie Full HD + rozlíšenie (2048 × 1152 pixelov) a je vybavený vlastným výkonným grafickým radičom, takže stanica nezaťažuje váš notebook, tablet alebo počítač. Na veľkej obrazovke si vychutnáte sledovanie filmov, streamovanie médií, prezeranie prezentácií a webových stránok, a pod.

USB 3.0 s funkciou nabíjania

Ďalej sú prítomné dva USB 3.0 porty s funkciou Speed and Charge pre nabíjanie telefónov, tabletov, fotoaparátov a ďalších. WiFi pripojenie do siete je veľmi pohodlné, pre naozajstný výkon bez kompromisov je však lepšie káblové pripojenie cez Gigabit Ethernet port. Ten moderným notebookom a ultrabookom často chýba, dokovacia stanica ho však vášmu notebooku poskytne. S kľudom si tak môžete vychutnať vysokorýchlostné internetové pripojenie bez akéhokoľvek prerušenia. Zásluhou oddeleného mikrofónového a slúchadlového výstupu si užijete konferenčné hovory aj filmy či hry bez rušenia okolia. Dokovacia stánkoch možno využiť aj naležato ako podložku pod notebook alebo tablet, čím docielite lepšiu cirkulácia vzduchu pod týmito zariadeniami

Doplňujúce informácie:

Porty:
1 × DVI port
1 × HDMI port (s priloženým adaptérom DVI-VGA možno pripojiť aj VGA monitor)
4 × USB 2.0 port typ A
2 × USB 3.0 Port typ A - s funkciou Sleep and Charge
1 × Ethernet 10/100/1000 Mb / s (RJ-45)
1 × 3,5 mm audio výstup pre slúchadlá - dvojkanálový výstup 48 kHz na 16bit
1 × 3,5 mm vstup pre mikrofón - dvojkanálový vstup 48 kHz na 16bit

Vlastnosti:
Rozhranie USB 3.0, spätne kompatibilný s USB 2.0
Napájací adaptér: vstup AC 100-240 V, 50-60 Hz, výstup DC 5 V, 4 A
Kompatibilita OS: Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10, Mac OS X, Linux Ubuntu 14.04, Android 5 (Lollipop) a vyššie

Fyzické údaje:
Rozmery: 222 × 87 × 28 mm
Hmotnosť: 246 g

Obsah balenia:
napájací adaptér
USB 3.0 kábel (100 cm)
DVI-VGA adaptér
CD s ovládačmi a manuálom
štartovacia príručka

 
Poznámka:

Pri nákupe USB-C dokovacej stanice alebo replikátora portov je dôležité mať na vedomí, že nie všetky notebooky sa nabíjajú alebo prenášajú obraz cez port USB-C. Ak je to jeden z vašich nákupných argumentov, je dobré si túto vlastnosť notebooku vopred preveriť.

Na pripojenie monitora(ov) je dôležité poznať ich počet, rozlíšenie, obnovovaciu frekvenciu a konektor. Dokovacie stanice a replikátory portov majú rôzne možnosti pripojenia a nie všetky konfigurácie monitorov sú všetkými stanicami podporované. Môže dôjsť napríklad k zníženiu rozlíšenia alebo obnovovacej frekvencie monitora.

» Všetky dokovacie stanica pre notebooky
» Všetky alternatívne dokovacie stanice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jakou dokovaci stanici doporucujete pro Lenovo Yoga 900?

Lze přes tento dok napájet NB, konkrétně Lenovo Yoga 900-13ISK Silver

Diskusia a poradňa k I-TEC USB 3.0 Dual Docking Station Advance
Príslušenstvo pre I-TEC USB 3.0 Dual Docking Station Advance Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si I-TEC USB 3.0 Dual Docking Station Advance. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC Dual USB 3.0 Dockingstation Voraus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC Dual USB 3.0 Dockingstation Voraus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: I-TEC Dual USB 3.0 dokkolóállomás Advance.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií