AD homeoffice AlzaBoxy Q1

I-TEC USB 3.1 Type-C

Zobraziť katalóg
I-TEC USB 3.1 Type-C
4,1 11 hodnotení
USB hub 3x USB 3.0, 1x USB-C
Kód:  JP910n1 Produktové číslo:  C31HUB3PD Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

I-TEC USB 3.1 Type-C

Máte nedostatok USB 3.0 portov, alebo len jediné USB-C? Siahnite po cenovo dostupnom USB hubu, ktorý pridá ďalšie 3 konektory USB 3.0 a súčasne ponechá možnosť nabíjať zariadenia cez USB-C konektor. Taký Hub ocenia prevažne majitelia PC tabletov, smartfónov alebo ultrabookov, ktoré disponujú iba jedným alebo dvoma konektormi. S USB hubom získate priestor pre pripojenie celej palety príslušenstva, ktoré bude vďaka USB 3.0 dostatočne rýchle aj pre masívne presuny dát. Vďaka kompaktným rozmerom a nízkej hmotnosti ho môžete mať stále so sebou v taške ako základné príslušenstvo mobilnej kancelárie.

Kľúčové vlastnosti

  • Rozšírenie o 3 USB 3.0 porty a jeden USB-C port
  • Kovový dizajn padne ako uliaty notebookom od Applu
  • Vysokorýchlostný prenos dát (5 Gbps)
  • Vhodný pre nabíjanie zariadenia s USB-C konektorom podporujúcim technológiu Power Delivery
  • Podpora OS Windows 10, Mac OS X, Chrome OS a Android 6
  • Nízka hmotnosť pre prenášanie
 

Parametre a špecifikácia

1. Male konektor – Typ
USB-C Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
USB-C Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
1 × Hotovo!
1. Female konektor – Typ
USB-A Hotovo!
1. Female konektor – Štandard
USB 3.2 Gen 1 Hotovo!
1. Female konektor – Počet
3 × Hotovo!
2. Female konektor – Typ
USB-C Hotovo!
2. Female konektor – Počet
1 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Zakončenie
Rovné Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, potrebovala by som HUB pre tablet Lenovo Yoga Smart Tab 10.1, tak aby sa dal tablet naraz nabíjať a naraz aj pozerať film z USB kľúča /duálny kľúč USB 3.1 Type-A a Type-C /. Potrebujem prípadne poradiť, ktorý HUB je vhodné zakúpiť. Ďakujem vopred za radu.

Dobrý den, bude fungovat propojení přes female usbC port na monitor? Nebo je tento port striktně na nabíjení? Děkuji za odpověď.

Zdravím, pokud usb-c připojím do telefonu a výstupní usb-c připojím usb-c na hdmi redukci a do usb bezdrátovou myš a klávesnici, bude to fungovat? Předem díky za odpověď

Dobry den, v recenzich jsem nasel, ze pres hub neni mozne pripojit externi disk, je to pravda? Momentalne mam jeden od eStuff a take mi to nejde. Rad bych nasel hub, kde to mozne je, diky.

Dobry den! Chcel by som sa pytat, ze ak pripojim hub cez Type-C konektor k mojmu smartfonu (Huawei P20 Lite) a sucasne dam hub na nabijacku, ci to bude nabijat aj moj smartfon? Vid schemu zapojenia aj tu: Odkaz do neznáma S pozdravom, Ladislav

Dobrý den, chtěl bych se zeptat kolik W ten hub zvládne nabíjet (třeba když si tam připojím MacBook Pro 2017 13" tak jestli se bude nabíjet plnou rychlostí). A jestli se přes to usb-c (na hubu) dá jen nabíjet nebo i data, třeba kdybych si tam připojil další redukci. Díky, Vojta

Diskusia a poradňa k I-TEC USB 3.1 Type-C
Príslušenstvo pre I-TEC USB 3.1 Type-C Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si i-tec USB-C HUB, 3x USB, Power Delivery. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C 3.1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte I-TEC USB-C 3.1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: I-TEC USB 3.1 Type-C.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií