AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iBaby Monitor M6S

Zobraziť katalóg
iBaby Monitor M6S
5 1 hodnotení
Detská pestúnka pre zariadenia s iOS alebo Android, Full HD, WiFi, zorné pole 360°, pohybový a zvukový senzor, nočné videnie, senzor vlhkosti, teploty a kvality vzduchu, nahrávanie
Kód:  EAIB010c Produktové číslo:  IB-M6S Stránky výrobcu

iBaby Monitor M6S

Špičková elektronická opatrovateľka iBaby M6S je najlepším priateľom všetkých novopečených rodičov. Jej ohromné množstvo funkcií vám starostlivosť o dieťa značne uľahčí. Tešiť sa môžete na video prenos vo vysokom rozlíšení vo dne aj v noci, obojsmerný prenos zvuku, stráženie kvality vzduchu, možnosť prehrávať deťom na diaľku hudbu aj rozprávky a mnoho ďalšieho, všetko veľmi jednoducho a ľahko pomocou prepojenia opatrovateľky s vaším inteligentným mobilným telefónom. Vy tak môžete byť nablízku svojim deťom kedykoľvek a kdekoľvek, napríklad aj na druhom konci sveta.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektronická wi-fi opatrovateľka s mnohými funkciami
  • HD video s rozlíšením 1080p
  • Skvelý obraz vo dne aj v noci
  • Obojsmerný prenos zvuku
  • Kontrola kvality vzduchu, jeho vlhkosti a teploty
  • Opatrovateľka sa otáča o 360° a zvládne tak sledovať celú miestnosť
  • Kompatibilná s routermi o frekvencii 2,4 i 5 GHz
  • Kompatibilná so zariadeniami iOS alebo Android
  • Rýchla inštalácia v priebehu 60 sekúnd
  • Možnosť prehrávania uspávaniek a večerníčkov
  • Senzor pohybu a zvuku

Špičkové funkcie

Budete prekvapení rýchlosťou všetkých funkcií vrátane inštalácie, ktorá trvá iba 60 sekúnd. Opatrovateľka funguje na routeroch o frekvencii 2,4 i 5 GHz, stačí si len vybrať. Rozlíšenie videa 1080p zaručuje výnimočne čistý obraz, a to aj v noci. Jednoduchým pohybom prsta po displeji telefónu či tabletu môžete otáčať kamerou opatrovateľky. Celá opatrovateľka sa vie otočiť o 360°, samotná kamera potom ešte v rozmedzí 110° nahor a nadol. Dieťatku môžete prehrávať uspávanky aj večerníčky, pohodlne a odkiaľkoľvek pomocou mobilnej aplikácie. Prepojte opatrovateľku s vašou iTunes knižnicou alebo nahrávajte obľúbené pesničky v podobe MP3. iBaby M6S dá pozor v miestnosti, kde vaše bábätko spí, nielen na kvalitu vzduchu, ale aj na teplotu a vlhkosť.

 

Parametre a špecifikácia

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Vlastnosti

Napájanie detskej jednotky
Sieť (230 V) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, je mozne vyuzivat zariadenie aj mimo wifi? Vie monitor fungovat aj cez moj telefon a jeho internetove/mobilne data v mieste, kde nie je dostupna wifi? Dakujem.

Dobrý den, chci se zeptat zda je aplikace v českém jazyce. Dekuji Hlavsa

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli zařázení funguje i mimo wifi (internet), tj. jednoduše jako normální chůvička?

Dobrý den, zajímalo by mně jestli budete mít v nabídce i montážní kit na stěnu.

Dobrý den, kolik zařízení (chytrý telefon, tablet) může být připojeno současně - např. maminka doma chytrý telefon, tatínek v práci přes chytrý telefon/tablet, prarodiče atd. ? Umožňuje tedy připojení v daném místě (v lokální wifi síti nebo jen typu bod-bod) i vzdálené připojení přes internet se statickou/dynamickou IP adresou?

Diskusia a poradňa k iBaby Monitor M6S
Príslušenstvo pre iBaby Monitor M6S Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iBaby Monitor M6S. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iBaby-Monitor M6S. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iBaby-Monitor M6S. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iBaby Monitor M6S.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií