Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

iBasso DX80

Zobraziť katalóg
iBasso DX80
MP3 prehrávač - prenosný Hi-Fi audio systém, duálny D/A prevodník Ciprius CS4398, IPS displej, podpora FLAC, WAV, WMA, MP3, OGG, APE, 192 kHz/24bitov, 2x microSD slot
Kód:  JV555z18 Produktové číslo:  DX80 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iBasso DX80

iBasso DX80 je úplne nový digitálny prehrávač, ktorý dosahuje audiofilských kvalít. Jeho prednosti sú vidieť už na prvý pohľad, kedy prednej strane dominuje špičkový dotykový IPS displej, veľké prehľadné tlačidlá a na tele prehrávača nájdete niekoľko konektorov či slotov. Samotné telo je vyrobené z odolného hliníka, ktorý je veľmi pevný a vyznačuje sa vysokou odolnosťou aj pri menej šetrnom zaobchádzaní alebo nosení vo vrecku.

Kľúčové vlastnosti

  • Zosilňovač s výkonom 260 mW
  • Slot pre 2 microSD karty (až 2 TB)
  • Externý D/A prevodník
  • IPS dotykový displej (480 × 800 pixelov)
  • Veľké tlačidlá pre jednoduché ovládanie
  • Hybridný výstup
  • Až 13 hodín počúvania

Široká podpora formátov

Vnútri robustného tela sa skrývajú hneď dva precízne čipy CIRRUS CS4398, pomocou ktorých si prístroj poradí s bezstratovým formátmi do rozlíšenia 24 bit/192 kHz. Nechýba ani natívna podpora formátov DSD64 a DSD128. Precízny ovládač Thesycon spoľahlivo riadi činnosť externého D/A prevodníka, vďaka čomu poskytne iBasso DX80 prísun špičkovej hudby, či už budete kdekoľvek. Medzi podporované formáty patria: APE, FLAC, WAV, WMA, AAC, ALAC, AIFF, OGG, MP3, DFF, DSF, DXD.

Doprajte si slobodu pripojenia

Zabudovaný zosilňovač poskytuje na výstupe hudobný výkon až 260 mW. Iste vás zaujímajú výstupy, ktoré sa na iBasso nachádzajú. K dispozícii ich budete mať hneď niekoľko - slúchadlový Jack, linkový, optický alebo koaxiálny výstup. Vo výsledku to znamená jediné, vy budete môcť prehrávač prepojiť s takmer akoukoľvek audio zostavou.

Výbava v najvyššej triede

Za zmienku určite stojí veľký dotykový 3,2" displej s IPS displejom. Pýši sa tak výbornou čitateľnosťou a jemným rastrom. Iste oceníte aj veľmi príjemné užívateľské prostredie, ktoré si obľúbite. Veľké tlačidlá umožňujú ovládanie prístroja priamo vo vrecku. Špičkové parametre nezradila ani batéria s kapacitou 3600 mAh. v prepočte znamená jediné, a to že si budete môcť dopriať svoju obľúbenú hudbu až 13 hodín v kuse. Dostatočný úložný priestor zabezpečuje dvojica slotov pre microSD karty, ktorých celková kapacita môže byť až 2 TB.

 
Poznámka:
» Všetky DAC prevodníky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Kde je možnosť výmeny batérie ?

Dobrý den, mám 3 dotazy: 1) Jaký kodek používá přehrávač při poslechu přes Bluetooth? 2) Lze přehrát soubory ve formátu m4a pořízené v iTunes jako formát Apple Loseless Encoder? 3) Jaká je kapacita bez použití Micro SD karty? Uvažuji o tomto přehrávači, protože v zařízeních od Apple nelze přehrát soubory ve formátu FLAC Děkuji.

Dostupnost tovaru?

Diskusia a poradňa k iBasso DX80
Príslušenstvo pre iBasso DX80 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iBasso DX80.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií