Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

ICY DOCK MB975SP-B R1

Zobraziť katalóg
ICY DOCK MB975SP-B R1
Hotswap HDD Cage – 5× 3.5" SATA III do 5.25" pozície, celohliníkový, čierny
Kód:  FV050c9 Produktové číslo:  MB975SP-B R1 Stránky výrobcu
ICY DOCK MB975SP-B R1 Predaj skončil

ICY DOCK MB975SP-B R1

Kompaktný hotswap modul až pre päticu 3,5" harddiskov SATA III. Vďaka novému úspornému dizajnu zaberá minimum miesta a disky sú v ňom pevne a bezpečne uložené. Tomu napomáha aj zosilnená konštrukcia zámku dverí s uzamykateľnými hliníkovými zámkami. Veľmi jednoduchá inštalácia na princípe Plug & Play zaručuje absolútne jednoduché použitie, a to pri samotnom vložení diskov aj pri zapojení SATA káblov na zadnej strane. Modul je vybavený prednými aj zadnými vetracími otvormi a vzadu je osadený výkonným 80 mm ventilátorom.

Kľúčové vlastnosti modulu HDD cage ICY DOCK MB975SP-B R1

  • Pojme až 5 3,5" harddiskov
  • Rozhranie SATA III
  • Jednoduchá inštalácia Plug & Play
  • Bezpečné uloženie v hliníkovom tele
  • Vetrák s nastaviteľnou intenzitou chladenia
  • Vysoká prenosová rýchlosť
  • LED kontrolky

Spracovanie a technické prednosti

V závislosti na použitom harddisku môžete dosiahnuť prenosovú rýchlosť až 6 GB/s, čo z modulu robí ideálnu oporu pre nadšencov v multimediálnej alebo hernej oblasti. Celý modul je vyrobený z hliníka, vyznačuje sa preto nízkou hmotnosťou a poskytuje príslušnú pevnosť pre ochranu diskov. Chladiaci vetrák je opatrený 3-stupňovým nastaviteľným režimom intenzity chladenia a v prednej časti nechýbajú LED kontrolky u každej zo zásuviek, indikujúce bezproblémový chod diskov.

Parametre a špecifikácia

Formát rámčeka
3,5" Hotovo!
Šírka
146 mm Hotovo!
Výška
126 mm Hotovo!
Hĺbka
210 mm Hotovo!
Určenie
Pre PC, Pre server Hotovo!

Rozmery

Formát rámčeka
3,5" Hotovo!
Šírka
146 mm Hotovo!
Výška
126 mm Hotovo!
Hĺbka
210 mm Hotovo!
Určenie
Pre PC, Pre server Hotovo!

Podporované disky

Podporovaný formát diskov
3,5" Hotovo!

Rozhraní

Pripojenie disku
SATA Hotovo!

Výbava a funkcie

Výbava a funkcie
Hot swap, Zámok (Keylock), Ventilátor Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky interné disky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Tlačítka pro zapnutí jednotlivých disků dost často nezůstávají zapnutá. Příklad: chci zapnout disk, stisknu tlačítko, rozsvítí se, disk nabíhá, ale jakmile tlačítko pustím, tak se disk vypne, tlačítko zhasne a končím - přirozeně to začnu zkoušet opět zapnout a pustit a tak disk nabíhá, vadne dokola - to asi není moc zdravé pro HDD. Je to vlastnost, nebo chyba? Můžu případně natočit na video.

Diskusia a poradňa k ICY DOCK MB975SP-B R1
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ICY DOCK MB975SP-B R1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ICY DOCK MB975SP-B R1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ICY DOCK MB975SP-B R1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ICY DOCK MB975SP-B R1.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií