PET Vyhraj lístky na EURO 2024

iFrogz Luxe - stříbrná

Zobraziť katalóg
iFrogz Luxe - stříbrná
Slúchadlá vhodná pre mobilné telefóny, frekvenčný rozsah 20 Hz - 18 kHz, meniče 6mm, neodymové magnety, impedancia 16 ohm, dĺžka kábla 1.1m
Kód:  IFG014e Produktové číslo:  8595603900830

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iFrogz Luxe - stříbrná

Slúchadlá iFrogz Luxe snúbi elegantný metalický vzhľad sa zamatovo jemným povrchom. Ihneď po nasadení vás uchváti dokonale kontrolovanými a pritom dostatočne hlbokými basmi, rovnako ako presným vyjadrením celého zvukového spektra s množstvom detailov.

Základom všetkého sú precízne vyladené 6mm meniča, Ktoré reprodukujú verne obsah nahrávky, ale zároveň neprenáša do vonkajšieho plášťa nežiadúce vibrácie. Každé balenie navyše obsahuje tri páry silikónových nástavcov, aby slúchadlá bez problémov padla každému užívateľovi a zároveň efektívne eliminovala okolité ruchy.

iFrogz Luxe sú vzhľadom k svojej konštrukcii a skvelému prednesu vyšších a stredných frekvencií ideálnym nástrojom na počúvanie modernej rockovej a popovej hudby. Kvalitne spracovaný konektor k tomu pridáva vysokú odolnosť, ktorú pri každodennom cestovaní určite oceníte.

Aby ste neopomínali ani svojich priateľov, sú slúchadlá Luxe (mic) vybavená tiež citlivým mikrofónom a jednoduchým ovládaním telefónnych hovorov priamo na kábli. Mikrofón a jednotlačítkové ovládanie hovorov spolupracuje s telefónmi Apple, BlackBerry, Android a väčšinou ostatných prenosných zariadení, vybavených 3,5 mm konektorom.

Kľúčové prvky:
  • Mikrofón a jednoduché ovládanie hovorov priamo na kábli.
  • 3 náhradné páry silikónov v rôznych veľkostiach.
  • Luxusné povrchová úprava imitujúci kov.

Parametre a špecifikácie:

Zvukové charakteristiky:
Meniče: 6 mm, neodymové magnety
Impedancia: 16 ohmov
Citlivosť: 101 dB +/- 3 dB pri 1 kHz
Frekvenčný rozsah: 20 Hz - 18 kHz

Pripojenie:
Konektor: 3,5 mm
Dĺžka kábla: 1,1 m

Prevedenie:
Farba: strieborná
Určenie: intra-aurálne (do sluchového kanálika)

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iFrogz Luxe - stříbrná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iFrogz Luxe - stříbrná. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iFrogz Luxe - Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iFrogz Luxe - Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iFrogz Luxe - stříbrná.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií