AP+ nový vizuál Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iGET BODY B15 + iGET ACTIVE A4

Zobraziť katalóg
iGET BODY B15 + iGET ACTIVE A4
Osobná váha diagnostická digitálna, nosnosť 180 kg, s Bluetooth, materiál dosky sklo, meranie tuku, meranie svalov, meranie vody, uloženie dát a párovanie s mobilnou aplikáciou, Android a iOS, farba biela
Kód:  Nua13hod
iGET BODY B15 + iGET ACTIVE A4 Predaj skončil

iGET BODY B15 + iGET ACTIVE A4


Šikovná sada osobnej váhy a inteligentných hodiniek na lepší prehľad o vašom zdraví

Chcete získať lepší prehľad o vašom zdraví alebo získať pomocníka pri zlepšení svojej postavy? Potom vám iste príde vhod sada osobnej váhy a inteligentného náramku od spoločnosti iGET. Menovite ide o váhu iGET BODY B15, ktorá vás nielen zváži, ale tiež vám ukáže veľa ďalších zaujímavých parametrov, napr. telesný tuk, svaly, BMI alebo metabolický vek. Do súpravy tiež patria športové hodinky iGET ACTIVE A4 s mnohými šikovnými funkciami. Získate tak nielen dizajnové hodinky, ale aj cenného pomocníka na celý deň. iGET ACTIVE A4 vás totiž počas celého dňa (aj v noci) budú monitorovať a starostlivo zaznamenávať všetky namerané údaje, ktoré môžete po nainštalovaní aplikácie synchronizovať a zapracovať do prehľadnej štatistiky. Hodinky sú nabité radom funkcií, disponujú solídnou výdržou a odolným športovým dizajnom.

Inteligentné športové hodinky iGET ACTIVE A4

Sledujte všetky aktivity

Kontinuálne meranie tepovej frekvencie je spoločne s GPS kvalitný základ na postupné zlepšovanie vašej fyzickej kondície. Tepová frekvencia je navyše zobrazovaná aj pomocou farebných ukazovateľov v závislosti od jej aktuálnej zóny (od rozohriatia až po maximálnu). Všetky aktivity sa zaznamenávajú do aplikácie iGET Go, z ktorej potom môžete záznamy svojich tréningov exportovať a zdieľať na portáli Strava alebo uložiť do Google Fit. Dodávaná aplikácia je kompletne slovenská a mimoriadne prehľadná.

Výdrž, odolnosť a vodoodolnosť

Inteligentné športové hodinky sú primárne určené na športovanie, takže vás iste neprekvapí, že disponujú krytím IP68 a preto odolajú prachu i vode. iGET ACTIVE A4 sa stanú vaším partnerom aj počas náročných tréningov. Batéria hodiniek má kapacitu 500 mAh a sľubuje výdrž až na 40 dní.

Prehľadný displej

Hodinky iGET Active A4 disponujú prehľadným 1,1" monochromatickým displejom s rozlíšením 128 × 128 bodov. Zobrazíte tak na nich aktuálny čas aj všetky namerané hodnoty jasne a čitateľne.

Buďte stále v obraze

Hneď ako svoje hodinky iGET Active A4 spárujete so svojím mobilným telefónom, budete vedieť, čo sa kde udeje. Získate totiž všetky upozornenia z aplikácií ako je napr. Facebook, Skype alebo WhatsApp, náhľady SMS a volajúceho si môžete prezerať rovno na hodinkách. A keď zistíte, čo sa deje, upozornenie sa samo z hodiniek vymaže a zostane už len v telefóne.


Inteligentná váha iGET Body B15

Kompletná analýza vášho tela

S inteligentnou váhou iGET Body B15 budete mať svoje zdravie a chudnutie pod úplnou kontrolou. Váha umožní sledovať až 16 telesných parametrov vrátane srdcového tepu, svalovej hmoty či telesného tuku. Namerané hodnoty následne odosiela pomocou Bluetooth rozhrania do mobilnej aplikácie, kde ich môžete prehľadne zobraziť a sledovať vaše pokroky či stanovovať si nové ciele.

Kľúčové vlastnosti inteligentnej váhy iGET Body B15

  • Elegantný ultra tenký dizajn v bielej farbe
  • Zmeria až 16 telesných parametrov
  • Hmotnosť, srdcový tep, telesný tuk, BMI, svalová hmota, podkožný tuk atď.
  • Technológia bioelektrickej impedancie
  • LED displej
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth
  • Podpora mobilnej aplikácie Megafit (Android, iOS)
  • Kompatibilná s Google Fit, Fitbit a Zdravie
  • Materiál vrchnej časti: sklo
  • Napájanie: 4× 1,5 V AAA (súčasťou balenia)

Analýza 16 telesných parametrov

  • Hmotnosť tela
  • Srdcový tep
  • Telesný tuk
  • BMI
  • Svalová hmota
  • Útrobný/viscerálny tuk
  • Podkožný tuk
  • Typ postavy
  • Index srdce
  • Proteín
  • Kostná hmota
  • Telesná voda
  • BMR
  • Metabolický vek
  • Hmotnosť tela bez tuku
  • Kostrové svalstvo

Technológia bioelektrickej impedancie

iGET Body B15 meria všetky telesné hodnoty pomocou technológie bioelektrickej impedancie (BIA), ktorá je založená na meraní odporu tela voči striedavému elektrickému prúdu. Váha využíva novú technológiu ITO, vďaka ktorej nie sú jednotlivé senzory vidieť, takže je zachovaný elegantný minimalistický dizajn zariadenia, ktorý obstojí v každej modernej domácnost.

Mobilná aplikácia Megafit

Prepojením váhy s vaším inteligentným telefónom alebo tabletom budete mať všetky namerané hodnoty pekne pohromade. Pomocou mobilnej aplikácie môžete nazbierané dáta ľahko analyzovať, porovnávať a stanovovať si nové ciele. Aplikáciu Megafit, ktorá je kompletne lokalizovaná do slovenčiny, zadarmo stiahnete v obchodoch Google Play a App Store. Namerané dáta môžete tiež zdieľať na portáloch Google Fit, Fitbit a Zdravie a mať tak všetky údaje na jednom mieste.


Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
180 kg Hotovo!
Funkcie
Meranie tuku, Meranie svalov, Meranie vody, Uloženie dát, Párovanie s mobilnou aplikáciou Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Typ batérie
AAA Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET BODY B15 + iGET ACTIVE A4. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET BODY B15 + iGET ACTIVE A4. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET BODY B15 + iGET ACTIVE A4. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: A B15 BIZTONSÁGI KÖRNYEZET + IGET AKTÍV A4.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií