AlzaBoxy Q1 Xiaomi Fan Festival

iGET Car Holder F3A

Zobraziť katalóg
iGET Car Holder F3A
4,1 11 hodnotení
Držiak Držiak tabletu 7" - 10,1" na opierku
Kód:  IG6001a1d Produktové číslo:  F3A

iGET Car Holder F3A

Iste to poznáte, zdĺhavé cestovanie autom otrávi nejedno dieťa, ale aj spolucestujúceho. Ak teda často cestujete, tak by ste nemali zabudnúť vybaviť opierky hlavy týmto univerzálnym držiakom iGET. Držiak Car Holder F3A disponuje novou inovatívnou konštrukciou uchytenia k opierke. Aj preto veľmi ľahko a rýchlo upevníte tablet s veľkosťou 7" - 10,1" na opierku hlavy. Stačí potom deťom napr. pustiť film a jazda bude hneď pokojnejšie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Dva držiaky v balení pre rôzne veľkosti tabletov
  • Určené pre uchytenie k opierke hlavy
  • Jednoduchá a rýchla montáž
  • Otočný až o 360°
  • Maximálny rozostup stredov tyčí opierky hlavy: 210 mm

Jednoduchá inštalácia

V balení nájdete držiak s tromi ramenami pre menšie tablety a so štyrmi ramenami pre robustnejšie zariadenia. Montáž držiaku na opierku hlavy je veľmi jednoduchá. Stačí ho uchytiť za podpery hlavovej opierky a pomocou otočných skrutiek držiak pevne uchytíte. Súčasťou je tiež otočný kĺb, ktorý umožní nastavenie tabletu v rozsahu až 360°.

Parametre a špecifikácia

Prichytenie držiaka
Na opierku hlavy Hotovo!
Min. šírka zariadenia
17,78 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
25,65 cm Hotovo!

Vlastnosti

Prichytenie držiaka
Na opierku hlavy Hotovo!

Kompatibilita

Min. šírka zariadenia
17,78 cm Hotovo!
Max. šírka zariadenia
25,65 cm Hotovo!
Poznámka:
» Všetky držiaky na tablet

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, Mam Lenovo Tab3 7, bude prosim velikost drzaku dobra? Dekuji

Dobrý den, lze tento držák použít na tablet Tablet Acer Iconia One 7 HD 16GB? Koupila jsem Sadu držáků Technaxx 4572, které musím vrátit, protože tento tablet lze použít pouze na výšku. Potřebuji tablet používat na šířku. Případně mi, prosím, poraďte, jaký jiný držák vybrat. Děkuji JB

Dobrý den, chtěl bych se optat zda je tento držák vhodný pro Lenovo Yoga Tab 8". Případně zda máte jiný doporučený. Děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaká je minimální rozteč pro uchycení na opěrku. Mám rozteč 11cm je to dostatečné ? Předem děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k iGET Car Holder F3A
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Car Holder F3A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET Car Holder F3A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET Car Holder F3A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET Autós Tablet tartó F3A.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií