PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iGET HOMEGUARD HGNVK48904

Zobraziť katalóg
iGET HOMEGUARD HGNVK48904
Kamerový systém – 4-kanálový bezdrôtový WiFi HD rekordér NVR+4x HD 960p farebná vonkajšia kamera, CZ/SK aplikácie Android/iOS, v balení 5ks minialarmov, rekordér má pozíciu pre 1x HDD SATA, konektory LAN, USB, VGA, HDMI, v balení adaptéry, USB myš
Kód:  NU143 Produktové číslo:  HGNVK48904

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iGET HOMEGUARD HGNVK48904

iGET HOMEGUARD HGNVK48904 je kamerový systém na sledovanie vnútorných i vonkajších priestorov, ktorý obsahuje 4 HD 960p kamery, ktoré sú bezdrôtovo pomocou WiFi pripojené k NVR rekordéru. Vďaka funkcii online sledovania je záznam z kamier HOMEGUARD možné sledovať ako na počítači, tak aj na tablete alebo mobile. Môžete si tak kedykoľvek skontrolovať dianie v sledovanom priestore. Vďaka LED diódam, ktoré im môžu v tme prisvietiť, sú kamery schopné snímať aj v noci, a to s dosahom až 30 metrov. HOMEGUARD podporuje mobilné systémy Android a iOS, a tiež Windows a MacOS pre počítače. Kamery iGET HOMEGUARD tiež disponujú pevným držiakom pre dobré uchytenie, a sú vyrobené z pevného a odolného materiálu. Nastavenie kamier a rekordéra je vďaka manuálu, ktorý je kompletne v českom jazyku, veľmi jednoduchý.

Kľúčové vlastnosti kamerového systému iGET HOMEGUARD HGNVK48904

  • Ideálny systém pre sledovanie vnútorných i vonkajších priestorov
  • Možnosť prepojenia s PC, tabletom alebo smartfónom
  • NVR rekordér podporuje pripojenie s rozhraním SATA 4 TB
  • Vysoká kvalita záznamu HD 960p s kompresiou H.264
  • Česká a slovenská lokalizácia a ďalších 25 jazykov
  • Pripojenie kamier k rekordéru bezdrôtovo pomocou WiFi
  • Nočné videnie s dosahom až 30 m
  • Alarmové režimy

Vysoká kvalita obrazu kamier iGET HOMEGUARD HGNVK48904

Kamery iGET HOMEGUARD HGNVK48904 sú schopné zaobstarať veľmi kvalitný obraz. Môžu sa pochváliť snímačom CMOS 1/3 "s rozlíšením 1280 × 960 bodov, ktorý im umožňuje krystalovo čistý obraz. Pre záznam videa využívajú kamery HOMEGUARD kódovanie H.264 a snímajú rýchlosťou 18 snímok za sekundu. To všetko robí z kamier HOMEGUARD ideálne a spoľahlivé zariadenie pre detailný záznam a sledovanie priestorov vo vysokom rozlíšení.

Obsah balenia iGET HOMEGUARD HGNVK48904

Kamerový systém iGET HOMEGUARD HGNVK48904 obsahuje kompletný set pre optimálne zabezpečenie vašich priestorov. Patria do neho 4 HD 960p kamery, NVR rekordér a tiež obsahuje 5 minialarmov ako bonus pre ďalšie zabezpečenie objektu. NVR rekordér podporuje pripojenie vysokorýchlostného disku s rozhraním SATA až 4 TB a jednotlivé kamery HOMEGUARD sú k nemu pripojené pomocou WiFi. Medzi minialarmy patria: 2 × dverný magnetický detektor, 2 × detektor vibrácií a 1 × pohybový PIR detektor s kľúčenkou. Balenie obsahuje aj adaptéry a USB myš.

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Maximálne rozlíšenie
1280 × 960 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
30 m Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!
Rozhraní
RJ-45 LAN, WiFi Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!

Video

Maximálne rozlíšenie
1280 × 960 px Hotovo!
Max. dosvit nočného videnia
30 m Hotovo!
Kompresia videa
H.264 Hotovo!

Vstupy a výstupy

Rozhraní
RJ-45 LAN, WiFi Hotovo!

Rozmery

Šírka
188 mm Hotovo!
Výška
67 mm Hotovo!
Hĺbka
67 mm Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Zabezpečenie Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky bezpečnostné kamery s WiFi

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je součástí rekordéru také HDD? Děkuji.

Dobrý den, je možné použít WIFI extender pro umožnění nahrávání kamer z větší vzdálenosti?

Dobrý den, jaký je snímací úhel kamery?

Dobry den, lze k tomuhle setu dokoupit i jine kamery od stejneho vyrobce nebo dvr rekorder muze jen 4 kamery? Nikde jsem to nedohledal. Diky

Dobrý deň.Chcem sa opýtať či tento kamerový systém nahráva aj zvuk.Ďakujem za odpoved.S pozdravom Lubomir.

Dobry den. Rad by som sa opytal ci su tieto kamery vhodne na priame vonkajsie pouzitie. Pytam sa lebo niektore kamery su uvadzane ako vonkajsie ale stale musia byt umiestnene pod prevys strechy, atd. Mozu sa titeto kamery umiestnit tak ze su priamo vystavene dazdu, snehu, atd.? Dakujem za odpoved

A není tato rubrika na hovno, když tu nejsou odpovědi ?

dobry den na obrazku je ovladac ON/OFF to znamena ze ked budem odchadzat z domu tak to tym zapnem a ked pridem domov tak to zase vypnem? a na pohyb sa da zapojit iba jedna kamera?

Dobry den,jaky je dosah wifi? Jak daleko od prijimace mohu umistit kameru? Dekuji

Dobry Den,jak jsou dlouhe napajeci kabely ke kameram? Dekuji

12
Diskusia a poradňa k iGET HOMEGUARD HGNVK48904
Príslušenstvo pre iGET HOMEGUARD HGNVK48904 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET HOMEGUARD HGNVK48904. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iGET HOMEGUARD HGNVK48904. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iGET HOMEGUARD HGNVK48904. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET HOMEGUARD HGNVK48904.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií