MS hokej BOOST JBL

iGET Star X45

Zobraziť katalóg
iGET Star X45
4,0 1 hodnotení
Mobilný telefón 4.5" TFT 854x480, procesor Dual core 1.3 GHz, RAM 512MB, interná pamäť 4GB, Micro SDHC až 32GB, fotoaparát predný 0.3Mpx + zadný 5 Mpx LED blesk, GPS, WiFi, Bluetooth 4.0, 3G, FM rádio, microUSB, Dual SIM (2x štandardná SIM), batéria 1600 mAh, Android 4.2
Kód:  IG1000a1a Produktové číslo:  X45

iGET Star X45

Vlastnosti telefónu

135 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
iGET Star X45

67 mm

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
iGET Star X45

10,4 mm

Hmotnosť telefónu: 188 g

Úhlopříčka displeje

4,5 "

uhlopriečka displeja

Typ operačního systému

Android 4.2.2

typ operačného systému

Výdrž baterie

48 h

výdrž batérie pri bežnej prevádzke

MicroSim

Minisieťami

typ SIM karty

Rozměry

135 x 67 x 10,4 mm

rozmery telefónu

Vnitřní paměť

4 GB

vnútorná pamäť

Typ fotoaparátu

5 Mpx

fotoaparát

Připojení

HSDPA

Rýchly internet

SD karta

MicroSDHC

slot na pamäťové karty

Váha

188 g

hmotnosť telefónu

Rad Star sa zapáči svojou politikou úžasnej ceny a multifunkčnosťou pre celú sériu scenárov. Model X45 so svojím 4,5" displejom predstavuje veľkosť balansujúcu na hranici medzi tým, že požadujete väčší displej a zároveň menšiu veľkosť, aby sa zmestil do vrecka nohavíc. Obľúbené aktivity, ako je surfovanie na internete, sledovanie videí na YouTube, hranie hier alebo prezeranie obrázkov, sú úplnou samozrejmosťou dostupnou kdekoľvek.

Hry a aplikácie na dosah

Smartphone funguje na hojne používanom operačnom systéme Google Android, z čoho vyťažíte masovú dostupnosť aplikácií a hier všetkého druhu. Už v základe obsahuje balíček aplikácií na uľahčenie základných funkcií, ako je surfovanie na internete, prezeranie fotiek, videí a iné. Ostatné jednoducho doplníte. Pripravený je plnohodnotný prístup do Obchodu Play, kde nájdete tisíce rôznych aplikácií na stiahnutie. Systém je natoľko intuitívny, že ho zvládnu ovládať všetci bez rozdielu veku.

V spojení

Možnosti bezdrôtového pripojenia ponúkajú pre internetový prístup WiFi alebo vysokorýchlostný 3.5G modem. Okrem toho telefón ponúkne aj 3,5 mm audio konektor a Micro USB konektor s podporou OTG pre periférne zariadenia. Pomocou OTG redukcie pripojíte napríklad myš, klávesnicu, tlačiareň alebo flashdisk na prehrávanie filmov na telefóne.

V príslušenstve tohto skvelého zariadenia získate navyše 2 farebné kryty (čierny a biely) + kožené klipové púzdro.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iGET Star X45
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iGET Star X45. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IGET Sterne-X45. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IGET Sterne-X45. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iGET Star X45.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií