AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iHealth Duo Fitness

Zobraziť katalóg
iHealth Duo Fitness
Sada osobná váha iHealth HS3, snímač dennej aktivity a kvality spánku iHealth EDGE AM3S, 4 rôznofarebné pásky pre snímač, klipsňa na opasok a náramok pre spánkový monitor, cenovo výhodné balenie
Kód:  EAIH020j Produktové číslo:  IH-DF Stránky výrobcu
iHealth Duo Fitness Predaj skončil

iHealth Duo Fitness

Chcete konečne schudnúť do plaviek, získať vysnívanú postavu alebo len zhodiť pár kíl? S cenovo výhodnou dvojicou šikovných zariadení, osobnou váhou iHealth HS3 a snímačom dennej aktivity a kvality spánku iHealth EDGE AM3S, bude vaša snaha efektívnejšia a účinnejšia. Získate detailný prehľad o svojej telesnej kondícii a životnom rytme. Všetok svoj pokrok budete sledovať a pomocou stanovovania cieľov získate motiváciu, s ktorou to dotiahnete do úspešného konca.

Chudnite zdravo a účinne

Váha môže fungovať samostatne, ale jej hlavné kúzlo spočíva v spolupráci s iPhonom, iPadom alebo zariadeniami s Androidom. Stiahnite si zadarmo aplikáciu iHealth MyVitals 2, v AHA sa s vaším zariadením spáruje pomocou bluetooth. V nej sa budú zobrazovať všetky vaše namerané hodnoty a grafy v prehľadnej forme. Nastavujte si ciele, sledujte ich plnenie a získavajte ďalšie motivačné informácie. Sledujte krivku vývoja svojich nameraných hodnôt v čase a porovnávajte s aktuálnym výsledkom. Svojimi úspechmi sa potom môžete pochváliť priateľom pomocou zdieľania e-mailom. Digitálna váha iHealth podporuje viac používateľov, takže sa môže zapojiť celá rodina.

Fitness náramok

Snímač dennej aktivity a kvality spánku iHealth EDGE AM3S sleduje počet prejdených krokov, vystúpaných poschodí, dosiahnutej vzdialenosti, spálených kalórií a tiež váš spánok. Teda koľko času ste reálne prespali, ako dlho vám trvalo zaspať a ako bol váš spánok celkovo efektívny. Okrem toho ponúka aj diskrétne módy alarmu, ktoré vás príjemne zobudia. Okrem osobnej váhy a náramku pre spánkový monitoring v balení nájdete aj 4 rôznofarebné pásky a klipsňu na opasok.


Parametre a špecifikácia:

  • Zdieľanie nameraných hodnôt
    Aplikácia iHealth MyVitals 2 umožňuje namerané hodnoty odoslať e-mailom v rámci rodiny, priateľom alebo osobnému lekárovi.
  • Cloudový účet
    Založte si online používateľský účet na stránkach výrobcu iHealth a prihláste vaše mobilné zariadenie k tomuto účtu. Zaistíte automatický prenos nameraných hodnôt medzi zariadením a online účtom. Všetky úkony vrátane sledovania nameraných hodnôt môžete vykonávať tiež zo svojho počítača. V prípade straty alebo poškodenia mobilného zariadenia tak neprídete o svoje namerané hodnoty. Jednoduchým prepojením viacerých zariadení s online účtom, napríklad smartfónu a tabletu, môžete meranie vykonávať s akýmkoľvek z týchto zariadení a výsledky sledovať na všetkých ostatných.
  • Osobné ciele
    iHealth MyVitals 2 umožňuje definovať cieľ úpravy vašej telesnej kondície za určitý čas. Zadajte napríklad: chcem schudnúť 5 kg za tri mesiace, alebo: chcem si zachovať telesnú hmotnosť, ale zvýšiť podiel svalovej hmoty o 2 kg na úkor tuku, za 5 mesiacov. K dispozícii potom máte grafy priebežného plnenia zadaného cieľa a ďalšie motivačné podpory.
  • Plánovač
    iHealth MyVitals 2 obsahuje nástroj pre plánovanie rôznych aktivít používateľa. Napríklad pripomenie, že je potrebné zmerať si krvný tlak, zvážiť sa, zacvičiť si, že ste ešte tento deň nedosiahli počet krokov a vyšliapaných schodov vhodný pre vaše zdravie, alebo že je čas vziať si konkrétny medikament.

Kompatibilita:
iOS 6.0 a vyšší (iPad mini 3, Pad mini 2, iPad mini 1, iPad Air 2, iPad Air 1, iPad 4, iPad 3, iPad 2, iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4)

Android 4.0 a vyšší (Samsung Galaxy S6 Edge, Samsung Galaxy S6, Samsung Galaxy S5, Samsung Galaxy S5 Active, Samsung Galaxy S5 Mini, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S4 Active, Samsung Galaxy S4 Mini, Samsung Galaxy S3, Samsung Galaxy Note 3 , Samsung Galaxy Note 2, Samsung Galaxy Note 8.0, Samsung, HTC One M8, HTC One, HTC, LG G3, LG G2, LG, Sony)

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!
Materiál dosky
Sklo Hotovo!
Konektivita
Bluetooth Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vlastnosti

Typ váhy
Digitálna diagnostická (s funkciami) Hotovo!
Nosnosť
150 kg Hotovo!

Materiál

Materiál dosky
Sklo Hotovo!

Konektivita

Konektivita
Bluetooth Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky diagnostické váhy
» Všetky inteligentné osobné váhy

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

dobry den, je naramek vodotesny, tzn.lze ho pouzit i na plavani ? dekuji moc

Diskusia a poradňa k iHealth Duo Fitness
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iHealth Duo Fitness. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iHealth Duo Fitness. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iHealth Duo Fitness. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iHealth Duo Fitness.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií