AlzaBoxy Q1 PET

IK Multimedia iRig Acoustic Stage

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iRig Acoustic Stage
Klopový mikrofón – patentovaný pickup pre akustickú gitaru, technológia mikrofónu MEMS, vyrobený z mäkkého trvanlivého gumového materiálu, monitoring do stereo výstupu na kábli, veľmi jednoduchá inštalácia/odinštalácia na akúkoľvek akustickú gitaru, či ukulele, aplikácia AmpliTube na spracovanie a záznam zvuku akustickej gitary a ukulele.
Kód:  IKM01f91 Produktové číslo:  8025813700031 Stránky výrobcu
IK Multimedia iRig Acoustic Stage Predaj skončil

IK Multimedia iRig Acoustic Stage


Dosiahnite kvalitnejšie gitarové nahrávky s klipovým mikrofónom

Vyspelý mikrofónny systém je špeciálne vyvinutý na záznam zvuku z akustickej gitary či ukulele. Zvuk nahráva vo vysokej kvalite tak, aby strácal čo najmenej na bohatosti, tonálnej farbe hudobného nástroja a pracoval s minimálnou náchylnosťou na spätnú väzbu. Využíva patentovaný systém, ktorý sa skladá z vlastného MEMS mikrofónu, riadeného predzosilňovača a DPS jednotky na EQ kalibráciu.


IK Multimedia iRig Acoustic Stage

Užívateľské nastavenie kalibrácie

IK Multimedia iRig Acoustic Stage je z výroby nakalibrovaný tak, aby znel skvele s väčšinou gitár. Aj napriek tomu si ho ale môžete sami nastaviť k vlastnej spokojnosti vďaka užívateľskému rozhraniu kalibrácie. Mikrofónny systém ďalej disponuje AUX výstupom, ovládaním hlasitosti MIX a funkciou Cancel Feedback na elimináciu spätnej väzby.

Parametre a špecifikácia

Frekvencia od
30 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
50 Ohm Hotovo!
Hmotnosť
119 g Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Frekvencia od
30 Hz Hotovo!
Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!
Impedancia
50 Ohm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
119 g Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig Acoustic Stage. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig Acoustic Stage. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig Acoustic Stage. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia iRig Acoustic Stage.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií