AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

IK Multimedia iRig HD

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iRig HD
4,3 4 hodnotení
Nástrojový zosilňovač — profesionálny gitarový pre iPhone/iPod Touch/iPad, 24 bit, 44.1 a 48kHz, spracováva linkový zdroj signálu, kompatibilný s Mac, USB
Kód:  IKM01a1 Produktové číslo:  iRig HD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

IK Multimedia iRig HD

iRig HD je nová generácia populárneho zosilňovača, ktorý z vašej gitary a zariadení od Apple vykúzli ten najlepší hudobný zážitok. Je to geniálne jednoduché. Do iRig HD pripojíte gitaru pomocou štandardného 1/4" jacku, rovnakého ako napríklad do komba či efektu. Následne prepojíte iRig s iPhonom, iPadom, iPodom touch alebo MAC pomocou dodaného lightning, 30 pinového či USB kábla. Na danom Apple zariadení nainštalujete niektorú z aplikácií a pomocou štandardného jacku už môžete posielať výstup priamo do mixu, reproduktorov či slúchadiel. Pripojiť môžete nielen elektrickú gitaru, ale tiež basu.

Obrovskou výhodou iRig HD je kvalita jeho rozhrania, ktorá pracuje hneď s 24 bitmi pre úplne čistý zvuk. Môžete tak dať zbohom nežiadúcemu šumeniu či spätnej väzbe. Celé zariadenie je navyše veľmi kompaktné, ľahké, zaberá minimum miesta a spotrebováva minimum energie. Nepotrebuje ani pripojiť do zásuvky, uspokojí sa s prídelom priamo od pripojeného zariadenia. Môžete s ním tak jamovať, kdekoľvek si zaumienite.

Spolu so zariadením obdržíte užitočné aplikácie z rodiny IK AmpliTube, najmä AmpliTube Fender, AmpliTube Slash a AmpliTube Jimi Hendrix, ďalej napríklad Apple GarageBand, všetko vo verziách Free.

Vlastnosti

  • 1/4" vstupný konektor Hi-Z vo vysokej kvalite spracovania
  • odnímateľné káble lightning, 30-pin a USB
  • čiastočné ovládanie priamo na prístroji
  • low-noise a high-definition predzosilňovač
  • vysoko kvalitný 24-bitový A/D prevodník
  • 44,1 a 48 kHz vzorkovacia frekvencia
  • napájanie zo zariadenia iOS alebo USB
  • pripojenie na elektrickú gitaru a basgitaru
  • pracuje aj so signálmi linkovej úrovne zo syntetizátorov, klávesov či mixov
  • ultrakompaktný a ľahký
  • dodáva sa s aplikáciou AmpliTube Free (k stiahnutiu na App Store)
  • dodáva sa s 4 exkluzívnimi modelmi hláv a simuláciou efektov, ktoré nikdy predtým neboli k dispozícii pre iOS a ktoré odomknete v aplikácii AmpliTube v 3.0 potom, čo prvýkrát pripojíte IRIG HD; konkrétne ide o W & Metal 150 (A) a Wharmonator & X-Flanger (stompboxes)
  • zadarmo AmpliTube Custom Shop softvér Free (k stiahnutiu z IK stránok) a na stiahnutie zadarmo z AmpliTube Metalcollection Free pre používateľov Mac

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IK Multimedia iRig HD Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig HD. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig HD. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia iRig HD. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia iRig HD.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií