AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

IK Multimedia iRig Voice Yellow

Zobraziť katalóg
IK Multimedia iRig Voice Yellow
Mikrofón ručné, kompatibilný s iOS a Android, dostupný v piatich rôznych farbách (zelená, modrá, žltá, ružová a biela)
Kód:  IKM01f4 Produktové číslo:  iRig Voice Y Stránky výrobcu
IK Multimedia iRig Voice Yellow Predaj skončil

IK Multimedia iRig Voice Yellow

Kondenzátorový mikrofón iRig Voice si nájde svoje uplatnenie pri práci s hovoreným aj spievanému hlasom. Mikrofón využijete na javisku, v skúšobni aj vonku. Rozbehnite s priateľmi karaoke a zaznamenajte každú hlásku pre neskoršie počúvanie. Prednosťou je kompatibilita a vytvorené aplikácie pre iOS aj Android, s ktorých pomocou všetko nahráte a poprípade ich upravíte. Mikrofón má tradičné prevedenie, ktoré je ideálne pre ručné držanie, však ho možno ľahko pripevniť na akýkoľvek mikrofónny stojan. Robustné kovové telo predurčuje mikrofón pre intenzívne používanie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IK Multimedia iRig Voice Yellow Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IK Multimedia iRig Voice Yellow. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IK Multimedia Sprach IRIG Yellow. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IK Multimedia Sprach IRIG Yellow. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IK Multimedia iRig Voice Yellow.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií