PET AD homeoffice

ili translator

Zobraziť katalóg
ili translator
Transformátor vreckový prekladač
Kód:  ILI01

ili translator

Na prvý pohľad elegantný šperk, v skutočnosti vreckový prekladač, ktorý takmer v reálnom čase prekladá všetko, čo hovoríte. Že vám to pripadá ako sci-fi? Nie vďaka spoločnosti Logbar, ktorá tento drobný prekladač s názvom ili prináša. 

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantný vreckový prekladač
  • Preklad z angličtiny do japončiny alebo čínštiny a späť
  • Ďalšie jazyky budú v budúcnosti pridané
  • Oneskorenie len 0,2 sekundy
  • Slovná zásoba obsahuje desiatky tisíc slov
  • Batéria vydrží viac ako týždeň

Spoločník na vaše cesty

Tento nenápadný prekladač funguje celkom jednoducho. Proste stlačíte tlačidlo a hovoríte. Prekladač potom s oneskorením iba 0,2 sekundy vašu vetu preloží. Texty prekladá z angličtiny do japončiny alebo čínštiny a späť bez potreby internetového pripojenia a jeho slovná zásoba obsahuje niekoľko desiatok tisíc slov. Batéria vydrží zariadenie napájať viac ako týždeň, takže sa nemusíte obávať nečakaného vybitia. Ili sa tak stane neopomenuteľným spoločníkom na vašej dovolenke. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ili translator
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ili translator . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ili Übersetzer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ili Übersetzer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ili translator.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií