AD homeoffice AD homeoffice

ILLY Francis Francis X7.1 čierny

Zobraziť katalóg
ILLY Francis Francis X7.1 čierny
Kávovar na kapsuly – 1050W, 15bar, nádržka na vodu 1.2l, antikorová tryska na kapučíno, nahrievač šálok, elektronický ovládací panel, riadenie teploty a množstva vody
Kód:  EAN3421a Produktové číslo:  X7black Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ILLY Francis Francis X7.1 čierny Predaj skončil

ILLY Francis Francis X7.1 čierny

Mať doma kávovar od renomovaného talianskeho architekta? Áno! Tento kávovar od Luca Trazzi jednoducho musíte mať. Vďaka dokonalému spojeniu technológie a moderného dizajnu si pripravíte jednoducho a hlavne rýchlo espresso, cappucino, lungo, macchiato aj latte. Doprajte si výbornú kávu a dolaďte svoju domácnosť do posledného detailu. Harmóniu skvelej chuti a vône jemne mletej kávy 100 % arabica si užijete po jednoduchom vložení kapsule illy Espresso do kávovaru. Keď je káva pripravená, použitá kapsula sa automaticky odstráni do zásobníka. 

Kľúčové vlastnosti

  • Kapsuly illy iperEspresso
  • Príkon 1 050 W
  • Nádržka na vodu 1,2 litra
  • Tlak čerpadla 15 barov
  • Nahrievač šálok
  • DARČEK: 2 šálky
  • Automatické zastavenie vylúhovania kávy
  • Ukazovateľ odkvapkávania a teploty varnej jednotky
  • Zvukový alarm
  • Parná tryska
  • Riadenie teploty

Harmónia chuti a dokonalej arómy

S pomocou dvojstupňovej prípravy dôjde najskôr k zahriatiu vody na optimálnu teplotu a pod veľmi vysokým tlakom sa zmieša s kávou. Následné pretlačenie kávy špeciálnym otvorom na dne kapsuly dôjde k zmiešaniu vzduchu s aromatickými olejmi kávy. Tým vzniká dokonalá káva plná chuti s príjemnou zamatovou a dlhotrvajúcou penou. Príkon tohto prístroja je 1 050 W, nádržka na vodu má obsah 1,2 l a samozrejme nechýba antikorová tryska na našľahanie mlieka. Nádoba na vodu je sfarbená do modra, a preto máte stále prehľad o tom, aké množstvo vody je ešte v nádržke.

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 050 W Hotovo!
Tlak čerpadla
15 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
1,2 l Hotovo!

Výbava

Príprava nápoja
Nahrievanie šálok Hotovo!
Mliečne riešenie
Naparovacia dýza Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
29 cm Hotovo!
Šírka
26 cm Hotovo!
Výška
32 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ILLY Francis Francis X7.1 čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ILLY Francis Francis X7.1 černý. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ILLY Francis Francis X7.1 schwarz + 2 Keramiktassen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ILLY Francis Francis X7.1 schwarz + 2 Keramiktassen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ILLY Francis Francis X7.1 fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií