Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

iLuv HearSay - bílá

Zobraziť katalóg
iLuv HearSay - bílá
3,0 1 hodnotení
Slúchadlá s mikrofónom a ovládaním, kompatibilné pre Apple
Kód:  IL307a Produktové číslo:  IEP515WHT

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iLuv HearSay - bílá

Slúchadlá iLuv HearSay výborne poslúži pre prehrávače Apple iPod, tablety iPad alebo telefóny iPhone, kde možno spolu so zabudovaným mikrofónom jednoducho vybavovať hovory.S diaľkovým ovládačom na kábli možno ovládať prehrávanie hudby, rovnako ako prijímať hovory.Nemusíte tak svoj prístroj vyberať z vrecka.Iste budete tiež milo prekvapení ich perfektné zvukovou kvalitou a prepracovanou ergonómiou.Využijú je najmä aktívny užívatelia pri behaní, jazde na bicykli, ale aj v mestskej doprave a podobných činnostiach, kde vás tieto slúchadlá nebudú limitovať.Balenie obsahuje tri veľkosti špuntov pre optimálne užívateľské pohodlie i na počúvanie bez rušenia okolím.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:
3,5 mm jack

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iLuv HearSay - bílá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iLuv HearSay - bílá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iLuv HearSay - bílá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iLuv HearSay - bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iLuv HearSay - bílá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií