AP+ nový vizuál Samsung cashback

iLuv ReF - červená

Zobraziť katalóg
iLuv ReF - červená
Slúchadlá s mikrofónom a ovládaním, kompatibilné pre Apple, neodymiové meniče 40mm, 20 - 20 000Hz, citlivosť 114dB, dĺžka kábla 1.2m
Kód:  IL307b3 Produktové číslo:  IHP635RED

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

iLuv ReF - červená

Slúchadlá navrhnutá tak, aby uspokojila náročné požiadavky na vzhľad aj kvalitu reprodukcie zvuku.Jedná sa o slúchadlá s pohodlnými prešívanými náušníky umožňujúce dlhodobé použitie bez akýchkoľvek odrenín.Sú vhodné pre celú škálu činností od hrania počítačových hier, cez počúvanie muziky či sledovanie filmov.Vysoký výkon a realistický zvuk s čistými basmi si získa všetky naozajstných milovníkov hudby.Vďaka káblu možno slúchadlá použiť ako pri počítači, tak napriu MP3 prehrávače.Pre pripojenie slúži klasický 3,5 mm jack konektor.Slúchadlá sú kompatibilné s telefónmi Apple iPhone, kde je využijete aj ako handsfree.

Parametre a špecifikácie:

Menič:

Priemer: 40 mm
Materiál: Neodým + titánové membrány

Frekvenčný rozsah:
20 Hz - 20 KHz

Impedancia:
32 Ohm

Maximálny príkon:
200 mW

Citlivosť:
114 dB

Rozhranie:
3,5 mm jack

Kábel:
Opletený tkaninou (1,2 m)

Parametre a špecifikácia

Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Charakteristika slúchadiel

Frekvencia do
20 000 Hz Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre iLuv ReF - červená Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si iLuv ReF - červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte iLuv Ref - Red. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte iLuv Ref - Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: iLuv ReF - červená.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií