AD homeoffice Rapture

IMATION LINK Power Drive 16GB

Zobraziť katalóg
IMATION LINK Power Drive 16GB
Powerbank - Power Bank, kapacita 3000mAh, 8-Pin lightning konektor
Kód:  GP022a Produktové číslo:  i30801

IMATION LINK Power Drive 16GB

Bezpochyby každý užívateľ mobilného telefónu pozná ten nepríjemný pocit, kedy potrebuje nutne niekomu zavolať, niečo si nájsť na internete či poslať sms správu, pričom batéria hovorí, že to už nie je možné. Nehovoriac o situáciách, kedy si chcete odfotiť alebo natočiť pamiatku z cesty, načo máte plnú pamäť. Práve pre tieto prípady vyvinuli vývojári spoločnosti IMATION LINK zariadení menom Power Drive. Jedná sa o power banku a flash disk, teda dva samostatne sa predávajúci produkty umiestnené v jednom spoločnom tele.

Kľúčové vlastnosti

  • Kombinuje výhody dvoch samostatne sa predávajúcich zariadenie (power banka / flash disk)
  • Dobíja batériu (3000 mAh vystačí na niekoľkonásobné nabitie iPhonu)
  • Umožňuje zálohovať dáta do veľkosti až 16 GB
  • Možno prezerať už zálohované dáta prostredníctvom pripojeného zariadenia
  • Kompaktný dizajn
  • Lightning a USB súčasťou prístroja

Ideálny partner nielen na cesty

Ako už napovedá samotný nadpis tohto odseku. Power Drive oceníte, najmä ak ste často mimo domova a nemáte možnosť dostať sa na dlhšiu dobu k zásuvke alebo počítaču. Hlási Ak vaše batérie, že je prázdna, nie je nič jednoduchšie ako ju pripojiť práve k Power Drive. Ten nielenže ju začne okamžite dobíjať, ale aj vám umožní zálohovať dáta, a to až do výšky 16 GB. Tým uvoľníte miesto pre iné dôležité súbory. Až sa vrátite domov, môžete celý obsah ľahko premiestniť do vášho počítača. Nechýba ani možnosť vstúpiť prostredníctvom pripojeného zariadenia do úložiska a prezrieť si predtým uložené dáta.

Príjemnou správou je, že kábel s konektorom Lightning a USB pre pripojenie k počítaču sú už súčasťou prístroja. Nie je tak potrebné už nič ďalšieho dokupovať.

Doplňujúce informácie:

Pre využitie všetkých funkcií je nevyhnutné nainštalovať do vášho iPhonu, prípadne iPodu touch, aplikáciu Imation LINK , ktorá je k stiahnutiu na iTunes.

Kompatibilita:
USB - Microsoft Windows 8, Windows 7, Windows XP; Mac OS X 10.7 a vyššie
Lightning - iPhone 6 Plus, iPhone 6, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPod touch (5. generácie)
iOS7 a vyššie

  • Rýchlosť nabíjania závisí na celkovom výkone nabíjačky (W) a schopnosti nabíjaného zariadenia, akým maximálnym výkonom môže byť nabíjané. Ak nabíjačka disponuje väčším výkonom, než aký podporuje zariadenie, dodávaný výkon sa automaticky zníži a zariadenie nie je nijako poškodzované.

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
16 GB Hotovo!
Kapacita
3 000 mAh Hotovo!
Výstupy
USB-A Hotovo!

Kapacita

Kapacita úložiska (HDD + SSD)
16 GB Hotovo!

Kapacita

Kapacita
3 000 mAh Hotovo!

Výstupy

Výstupy
USB-A Hotovo!
Poznámka:

Tento výrobok nie je samostatne funkčným celkom a môže vyžadovať odbornú montáž.


» Všetky power banky do 5 000 mAh
Reálna kapacita power banky
» Všetky USB kľúče 16 GB

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre IMATION LINK Power Drive 16GB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMATION LINK Power Drive 16GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMATION LINK Power Drive 16 GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMATION LINK Power Drive 16 GB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IMATION LINK Power Drive 16GB.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií