AP+ nový vizuál PET

IMETEC 16020 Chrbtová dečka XL

Zobraziť katalóg
IMETEC 16020 Chrbtová dečka XL
5 1 hodnotení
Elektrická deka – chrbtová, 42×38cm, exkluzívny a príjemný materiál – 100% mikroplyš – ideálny na zlepšenie tepelného komfortu alebo ako nástroj termoterapie, externý povlak 100% polyester, ELECTROBLOCK® bezpečnostný systém zaisťujúci 100% bezpečnosť, digitálny ovládač – odnímateľný, inovatívna technológia INTELLISENSE – špeciálny ohrievací drôt s funkciou TERMO-SCAN, ktorá zabezpečuje konštantnú teplotu s ohľadom na zmenu okolitej a telesnej teploty, okamžitý ohrev, 5 nastaviteľných teplôt, automatické vypnutie po 3 hodinách, nízka spotreba el. energie – max. 15W, nulové elektromagnetické pole, možno prať v práčke 30°C
Kód:  IMEVD203 Produktové číslo:  16020

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

IMETEC 16020 Chrbtová dečka XL

Elektrická chrbtová vyhrievacia dečka IMETEC zo 100 % mikroplyšu s okamžitým uvoľnením tepla. Je vhodná predovšetkým na zlepšenie tepelného komfortu alebo ako nástroj termoterapie. Ponúka päť teplotných stupňov a technológiu Intellisense, vďaka ktorej sa udržuje vami zvolená teplota po celú dobu používania. Dečka IMETEC disponuje odnímateľným povlakom, ktorý môžete prať v práčke. Bezpečnostný systém Electroblock vám zabezpečí 100 % bezpečnosť. Súčasťou vyhrievacej dečky je digitálny ovládač. V prípade nečinnosti sa dečka IMETEC automaticky po troch hodinách sama vypne.

Kľúčové vlastnosti Elektrickej deky IMETEC 16020 XL chrbtová

  • Dečka IMETEC je zo 100 % mikroplyšu
  • Okamžite uvoľňuje teplo
  • Je vhodná predovšetkým ako nástroj termoterapie alebo na zlepšenie tepelného komfortu
  • Dečka IMETEC ponúka až 5 teplotných stupňov
  • Vďaka technológii Intellisense a drôtu s funkciou Termo-Scan udržuje zvolenú teplotu
  • Má odnímateľný povlak, ktorý možno prať v práčke
  • Pre 100 % bezpečnosť je dečka IMETEC vybavená systémom Electroblock
  • Súčasťou je digitálny ovládač
  • Automatické vypnutie po troch hodinách

Výhody dečky IMETEC

Dečka má v sebe zabudovaný ohrievací drôt s funkciou Termo-Scan, ktorý udržuje vďaka novej technológii Intellisence vami zvolenú teplotu. Navyše dečka ponúka odnímateľný povlak, ktorý možno prať v práčke na 30 °C a zároveň disponuje aj ovládačom, ktorý je taktiež odnímateľný. Elektrická deka IMETEC má nulové elektromagnetické pole a spotreba energie je maximálne do 15 W.

Rozmery:
42 × 38 cm

Parametre a špecifikácia

Typ
Dečka Hotovo!
Počet nastavení teploty
5 Hotovo!
Funkcie
Možnosť prania Hotovo!
Hĺbka
42 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!

Typ

Typ
Dečka Hotovo!

Vlastnosti

Počet nastavení teploty
5 Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Možnosť prania Hotovo!

Rozmery

Hĺbka
42 cm Hotovo!
Šírka
38 cm Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

U této dečky uvádíte rozměr 42x38cm -trochu malé na záda a krk a přitom ji máte označenou XL. Jinde na internetu podle obrázku stejný výrobek, ale rozměry 42x63cm. Jaké jsou skutečné rozměry - je to dost podstatný rozdíl

Diskusia a poradňa k IMETEC 16020 Chrbtová dečka XL
Príslušenstvo pre IMETEC 16020 Chrbtová dečka XL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMETEC 16020 Zádová dečka XL. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMETEC 16020 Rückendecke XL. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMETEC 16020 Rückendecke XL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IMETEC 16020 XL hátmelegítő.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií