AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Bellissima Imetec 5124 Refill Kit

Zobraziť katalóg
Bellissima Imetec 5124 Refill Kit
5 1 hodnotení
Príslušenstvo – 4ks hlavíc pre 5097 Bellissima Face Cleansing
Kód:  IMEACC02 Produktové číslo:  5124
Bellissima Imetec 5124 Refill Kit Predaj skončil

Bellissima Imetec 5124 Refill Kit

S vibračným nástrojom talianskeho výrobcu Imetec dosiahnete očistu vašej pokožky, odstránite make-up, vykonáte peeling a prístroj tiež sprostredkuje príjemnú masáž. Unikátny systém sonickej vibrácie so špeciálnymi nadstavcami poskytuje profesionálne výsledky už po prvom použití!

V tomto unikátnom balení získate 4 typy hlavíc pre váš nenahraditeľný Imetec 5097 Bellissima Face Cleansing PRO. Balenie obsahuje hlavu na normálnu a extra citlivú pleť, hlavu na peeling a masáž. Masáž okrem zvyšovania všeobecného pocitu spokojnosti pomáha pri svalových horúčkach, natiahnutí svalov, poruchách prekrvenia a príznakoch únavy.

 

Hlavice sú vhodné pre každú pleť a rôzny vek. Použite ich napríklad na tvár, krk alebo dekolt, účinné sú už pri minútovom rýchlom ošetrení. Poradí si s rôznymi kozmetickými prostriedkami, či už sú to krémy, penové alebo olejové prípravky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bellissima Imetec 5124 Refill Kit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec 5124 Refill Kit. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bellissima Imetec 5124 Refill Kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bellissima Imetec 5124 Refill Kit.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií