Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

IMETEC 7815

Zobraziť katalóg
IMETEC 7815
5 1 hodnotení
Domáca pekáreň – vytvorená na bezlepkovú diétu, pekáreň hnetie, kysne a pečie cesto, 20 automatických programov na konkrétne múky (bez lepku, celozrnná pšenica, špaldová, kamut i tradičná), 3 nádoby na rôzny tvar (chlieb – veľká nádoba, malé bochníky a drobné pečivo), odložený štart o 15 hodín, príslušenstvo – nepriľnavá forma na toustový chlieb, 2 nepriľnavé formy na malé bochníky, 2 nepriľnavé formy na 6 ks drobného pečiva, talianska kuchárka so 100 receptmi na sladké aj slané pečivo (vrátane 40 bezlepkových)
Kód:  IMEDP157 Produktové číslo:  7815

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

IMETEC 7815

Radi by ste pripravovali chlieb a ďalšie pečivo v pohodlí vašej kuchyne tak, aby bolo vždy čerstvé a pripravené podľa vašich predstáv a potrieb? Domáca pekáreň IMETEC 7815 je vytvorená špeciálne na bezlepkovú diétu, a tak nadchne predovšetkým ľudí, ktorí bežné pečivo konzumovať nesmú alebo tých, ktorí chcú jesť zdravšie a hľadajú rôzne alternatívy. Táto pekáreň zvládne miesenie, kysnutie a pečenie cesta. Je vybavená 2 hnetačmi, ktoré bez problému spracujú rôzne zmesi. Disponuje 20 automatickými programami na konkrétny druh múky, a tak ľahko pripravíte pečivo napr. bez lepku, z celozrnnej pšenice, špaldy, kamutu, ale aj to tradičné. Domáca pekáreň IMETEC 7815 má 3 nastaviteľné stupne zhnednutia kôrky.

Kľúčové vlastnosti domácej pekárne IMETEC 7815

  • Domáca pekáreň IMETEC špeciálne vytvorená na bezlepkovú diétu
  • Pekáreň zvládne miesenie, kysnutie a pečenie cesta
  • 20 automatických programov na konkrétne druhy múky
  • Pekáreň IMETEC 7815 má 3 nádoby na chlieb, malé bochníky a drobné pečivo
  • Nepriľnavý materiál vymeniteľných foriem navyše zaistí jednoduché čistenie a údržbu
  • Vrátane talianskej kuchárky so 100 receptmi na slané i sladké pečivo

Kľúčové vlastnosti domácej pekárne IMETEC 7815

Čerstvé domáce pečivo si vďaka tejto pekárni môžete nechať pripraviť aj cez noc, aby bolo pripravené presne na raňajky alebo si skrátka nastaviť čas pečenia podľa vašich aktuálnych potrieb prostredníctvom funkcie odloženého štartu až o 15 hodín. Vďaka digitálnemu displeju budete mať pri obsluhe pekárne IMETEC 7815 prehľad o aktuálne nastavenom programe a čase. Priamo pri displeji zase nájdete jednoducho vyznačené tlačidlá na ovládanie pekárne.

Univerzálna domáca pekáreň Imetec 7815

S domácou pekárňou IMETEC 7815 budete mať možnosť upiecť rôzne druhy pečiva a dobrôt. K dispozícii vám budú 3 nádoby rôznych tvarov na prípravu chleba, malých bochníkov a drobného pečiva. Formy s nepriľnavým povrchom tak využijete napr. na toastový chlieb, ciabatty, bagetky a ďalšie. Každý používateľ bezlepkovej pekárne IMETEC 7815 určite ocení pridanú taliansku kuchárku, ktorá obsahuje 100 receptov na slané i sladké pečivo vrátane 40 bezlepkových.

Parametre a špecifikácia

Farba
Strieborná Hotovo!
Príkon
920 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
2 000 g Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!
Funkcie
Odložený štart, Pamäť pri výpadku el. prúdu Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
920 W Hotovo!
Hmotnosť náplne
2 000 g Hotovo!
Vlastnosti
Displej Hotovo!

Funkcie a programy

Funkcie
Odložený štart, Pamäť pri výpadku el. prúdu Hotovo!
Počet programov
20 Hotovo!
Špeciálne programy
Bezlepkového chleba, Bagiet, Žemlí Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Forma na pečenie, Forma na bagety Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky domáce pekárne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, kde je možné koupit nové hnětací háky do této pekárny?

Diskusia a poradňa k IMETEC 7815
Príslušenstvo pre IMETEC 7815 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMETEC 7815. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Imetec 7815. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Imetec 7815. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Imetec 7815.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií