PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Immax NEO SMART DELICATE

Zobraziť katalóg
Immax NEO SMART DELICATE
Zabezpečovacia súprava – Immax Neo SMART BRIDGE+ALARM+2×Immax Neo LED E27 8.5W farebná, Immax Neo LED pásik farebný, komunikácia cez ZigBee 3.0, kompatibilné s Android, iOS, Amazon Alexa, Google Assistant, Philips Hue, podpora stoviek zariadení, IFTTT, aplikácia v CZ
Kód:  IMMX19018s2
Immax NEO SMART DELICATE Predaj skončil

Immax NEO SMART DELICATE


ZOZNÁMTE SA!

Toto je inteligentné riadenie domácnosti Immax NEO

Predstavujeme vám systém Immax NEO, vďaka ktorému budete môcť ovládať osvetlenie, domáci alarm, kamery, alebo zámky dverí na diaľku cez inteligentný telefón, tablet, alebo počítač. Len niekoľkými klikmi rozžiarite svoj domov všetkými obľúbenými farbami a vytvoríte to pravé prostredie pre každý okamih vášho života. Navyše bude vaša domácnosť v bezpečí a vy budete mať absolútny prehľad o tom, čo sa u vás doma deje aj bez vašej prítomnosti.



Mozog Immax NEO systému

Immax NEO SMART BRIDGE + ALARM je mozgom a centrálou celého systému Immax NEO. Vďaka nemu môžete bez obmedzenia používať všetky funkcie vašej inteligentnej domácnosti.

Systém je postavený na overenej technológii ZigBee, ktorá predstavuje to najpokrokovejšie riešenie v oblasti inteligentnej domácnosti. Je navrhnutá tak, aby bola schopná prepojiť výhľadovo všetky zariadenia domácej elektroniky do jedného jednoducho ovládateľného komplexu.

Farebné 8,5 W LED žiarovky a LED pásik

V súprave dostanete 2 inteligentné 8,5 W LED farebné žiarovky E27 a Immax Neo LED farebný pásik. Žiarovky svietia teplo bielo aj farebne, blikajú, alebo sa decentne stmievajú. Immax Neo RGB + CCT LED pásik umocní tú pravú atmosféru vášho domova. Pásik je kompatibilný aj s Philips HUE a umelými inteligenciami Google Home a Amazon Alexa.


Ovládajte svoj Immax NEO po svojom

Svoj inteligentný domov môžete ovládať:



Stiahnite si aplikáciu Immax NEO, naskenujte QR kód, ktorý sa prepojí s vaším Immax NEO SMART BRIDGE + ALARM a v okamihu sa vám zobrazia všetky funkcie a produkty, ktoré môžete takto jednoducho ovládať.


Pánom svetla ste vy!

Svietidlá aj žiarovky, pásky Immax NEO môžete ovládať aj bez SMART BRIDGE pomocou diaľkového ovládača. Uspokojiť sa ale musíte len so základnými funkciami ako je zapnúť/vypnúť, stmievanie, či zmena farby.

Pre pána svetla je to ale málo!

Vďaka Smart Bridge môžete ovládať všetky dostupné funkcie vášho inteligentného osvetlenia – premenlivú intenzitu svetla, tepelné zafarbenie, nastavenie farebných tónov, alebo napríklad časových režimov osvetlenia v rôznych častiach domova. Ďalší benefit v podobe snímača 4 v 1 vám umožní kontrolovať teplotu, vlhkosť a na základe hladiny osvetlenia upravovať intenzitu svietidiel – a to nielen vo vašej prítomnosti.


Pokoj v duši sa začína doma

Vďaka Immax NEO SMART BRIDGE + ALARM je vaša domácnosť v bezpečí. Jedným klikom zamknete dvere, nastavíte alarm, alebo zatiahnete žalúzie. Máte úplný prehľad o tom, čo sa u vás doma deje aj stovky kilometrov ďaleko. Kedykoľvek k vám niekto vstúpi v čase vašej neprítomnosti, systém vás o tom bude okamžite informovať. Súčasťou systému môže byť aj Smart Home kamera, ktorá umožňuje prezerať a nahrávať reálne zábery z vašej nehnuteľnosti.



Predstavujeme vám Immax NEO aplikáciu

Naša aplikácia je určená pre potreby vášho domova a na ovládanie každodenných rutín.


TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Protokol
ZigBee Hotovo!
Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Tuya Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine Hotovo!

Pripojenie

Protokol
ZigBee Hotovo!

Konektivita

Podporované OS
Android, iOS Hotovo!
Kompatibilné aplikácie
Tuya Hotovo!
Hlasoví asistenti
Google Assistant, Amazon Alexa Hotovo!
Jazyk aplikácie
V češtine Hotovo!

Využitie

Rozšíriteľnosť
Otvorený systém Hotovo!
Oblasť využitia
Osvetlenie, Zabezpečenie, Ovládanie domácnosti Hotovo!

Počet zariadení

Max. počet zariadení
50 Hotovo!

Určenie

Určenie
centrálna jednotka Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Google Assistant
» Všetko inteligentné zabezpečenie pre Amazon Alexa
» Všetko inteligentné osvetlenie pre Amazon Alexa

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Immax NEO SMART DELICATE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sada Immax NEO SMART DELICATE, SMART BRIDGE+ALARM + 2x E27 8,5W + 1x LED pásek, Zigbee 3.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Immax NEO SMART DELICATE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Immax NEO SMART DELICATE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Immax NEO SMART DELICATE.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií