Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

IMMAX SW13 bielo-zlaté

Zobraziť katalóg
IMMAX SW13 bielo-zlaté
2,2 5 hodnotení
Smart hodinky – dámske s meraním tepu na zápästí, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, meranie krvného tlaku, pripojenie pomocou Bluetooth, prehrávač hudby, ovládanie mobilu, notifikácie z mobilu, hľadanie telefónu, kompatibilné s Android a iOS, materiál remienka: silikón, materiál puzdra: oceľ
Kód:  IMM014 Produktové číslo:  09021

IMMAX SW13 bielo-zlaté

IMMAX SW13 bielo-zlaté sú smart hodinky ideálne pre každého, kto chce mať perfektný prehľad o svojich aktivitách. Neprehliadnuteľným prvkom je ich biela a zlatá farba puzdra. Materiálom remienka je silikón. Displej s uhlopriečkou 1,3 " vám ako na dlani ukáže rôzne informácie. Bežné hodinkové funkcie, ako je stopky a budík, dopĺňajú technológie ako meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti a meranie krvného tlaku.

Najdôležitejšie parametre smart hodiniek IMMAX SW13 bielo-zlaté

  • Smart hodinky IMMAX možno spárovať s Androidom aj iOS
  • Súčasťou smart watch sú štandardné hodinkové funkcie, ako stopky a budík
  • Smart hodinky umožňujú ovládať na diaľku váš mobil
  • Neoceniteľnou funkciou sú upozornenia z vášho mobilu
  • Zobrazenie času: digitálne
  • Športové funkcie inteligentných hodiniek IMMAX: Meranie tepu, Monitoring spánku, Krokomer, Výpočet kalórií, Meranie vzdialenosti a Meranie krvného tlaku

Smart hodinky IMMAX SW13 bielo-zlaté zaujmú aj ďalšími funkciami

Smart hodinky IMMAX SW13 bielo-zlaté sú inteligentné hodinky kompatibilné s operačným systémom Android a iOS prostredníctvom Bluetooth. Prehrávač vám otvára možnosť prepínanie svojej hudby bez potreby vyťahovať mobil. Kapacita batérie vám podľa údajov výrobcu pri bežnom používaní vystačí na 48 h, nehrozí teda, že by vás nechali v štichu tým, že sa vybijú v strede dňa.

Smart hodinky vás naučia sa poriadne hýbať

Inteligentné hodinky IMMAX SW13 bielo-zlaté sa hodia na sledovanie vašich športových aktivít, ako je beh, cyklistika a chôdza. Funkcia na meranie tepu sa hodí najmä na určenie aeróbnej a anaeróbnej zóny pohybu vhodné na chudnutie. Výpočet spálených kalórií vám pomôže s ustrážením si optimálneho príjmu potravy. Šikovný krokomer má neustále pod dohľadom vašu pohybovú aktivitu vďaka tvorbe zaujímavých štatistík. Napr. pri behaní je neoceniteľné meranie vzdialenosti.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!
Uhlopriečka displeja
1,3" Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Materiál puzdra
Oceľ Hotovo!
Farba puzdra
Zlatá, Biela Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth Hotovo!
Senzory a hardvér
Vibrácie Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Chôdza Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Tepová frekvencia, Vzdialenosť, Výpočet kalórií Hotovo!
Smart funkcie
Hľadanie mobilu, Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Stopky Hotovo!
Meranie pulzu hrudným pásom
Nie Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Čeština, Angličtina, Nemčina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Angličtina, Nemčina Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
360 h (15 d) Hotovo!
Bežná výdrž batérie
48 h (2 d) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dnes mi přišly od vás hodinky, ale bohužel nejdou mi sparovat s telefonem. Mám Samsung. Děkuji za odpověď.

Jsou také černo zelené ?

Dobrý deň, bolo by možné vymeniť remienok na týchto hodinkách s kovovým remienkom https://www.alza.sk/tactical-loop-magneticky-kovovy-remienok-pre-apple-watch-123-42-mm-rose-gold-eu-blister-d5688452.htm#parametry ktory by mal byt na apple ale maju take iste zapojenie.

Dobrý den,spáruji tyto hodinky s huawei y7 prime 2018

Dobrý deň aký je rozdiel medzi sw12 a sw13? Vzhľad a výdrž baterie alebo aj vo funkciách?

Dobrý den.Měří tyto hodinky správně kroky ?

Dobrý den, zakoupili jsme hodinky a ikdyz píšou, že jsou spárování, tak na nic nereagují, máme 2 telefony Samsung různých rád a u obou stejný problém. Děkuji za radu

Dobrý den, zakoupili jsme hodinky a ikdyz píšou, že jsou spárování, tak na nic nereagují, máme 2 telefony Samsung různých rád a u obou stejný problém. Děkuji za radu

Dobry den, vcera jsem si v prodejne vyzvedla hodinky Immax SW13 mam android 10 a neukazuji spravny cas ani po sparovani s telefonem. Nelze pripojit k aplikaci wearfit 2.0. cz pisete ze je v cestine manual sice ano ale kdyz chci hodinky pripojit tak status to pise v cinstine. Ja teda nevim co za sunt to prodavate, protoze kdyz si procitam recenze tak je porad ta sama chyba dokola. Nelze pripojit. Funkce nefunguji. Neukazuji spravny cas atd. Lide to tu resi od zacatku roku 2020 a stale se nic nezmenilo. Co je stahnout z trhu a prozkoumat zda tam neni chyba uz od Vas od vyrobce? Dneska je jdu reklamovat a necham si vratit penize a koupim jine, protoze tolik chyb na jednom vyrobku jsem jeste nezazila.

Dobrý den, Mam otazku... Hodinky mam naparovane, ukazuji mi zpravy sms, facebook atd... Neukazuje mi to prichodi hovory, ani kdo mi volal... Mohu vědět, kde se to nastavuje? Diky za odpověď

123...
Diskusia a poradňa k IMMAX SW13 bielo-zlaté
Príslušenstvo pre IMMAX SW13 bielo-zlaté Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX SW13 bílo-zlaté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMMAX SW13 Weiß-Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMMAX SW13 Weiß-Gold. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IMMAX SW13 fehérarany.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií