Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

IMMAX SW6 Strieborné

Zobraziť katalóg
IMMAX SW6 Strieborné
2,8 12 hodnotení
Smart hodinky – dotykový displej 1.54" LCD, procesor MTK6260A, 128MB RAM, interná pamäť 64MB, micro SIM, Bluetooth, microUSB, Android/iOS, česká lokalizácia
Kód:  IMM006 Produktové číslo:  09007

IMMAX SW6 Strieborné

Elegantné inteligentné hodinky IMMAX SW6 Silver ponúkajú 1,54" veľký dotykový displej s rozlíšením 240 x 240 pixelov. Základom týchto hodiniek je procesor MediaTek MT6260A, doplnený o 128 MB RAM. Pre dáta je pripravená 64 MB veľká pamäť, ktorú možno rozšíriť microSD kartou s kapacitou až 32 GB. Hodinky IMMAX disponujú bezdrôtovým pripojením Bluetooth. Okrem iného možno pomocou hodiniek spravovať hovory, SMS, hudbu alebo fotoaparát vášho smartfónu. Hodinky IMMAX zahŕňajú aj českú lokalizáciu. Vhod prídu aj fitness funkcie, ako je krokomer alebo meranie spálených kalórií. Hodinky SW6 sú vodoodolné proti dažďu.

Kľúčové vlastnosti hodiniek IMMAX SW6 strieborné

  • Dotyková obrazovka 1,56"
  • Spravujte hovory, SMS, hudbu alebo fotoaparát
  • 128 MB RAM
  • Slot  micro SIM
  • Výdrž batérie IMMAX je až 120 hodín
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
  • Česká lokalizácia

Inteligentné hodinky IMMAX SW6 používajte ako samostatný telefón

Hodinky SW6 strieborné môžu byť použité aj ako samostatný telefón vďaka prítomnosti reproduktora, mikrofónu a slotu micro SIM. Veľkou výhodou inteligentných hodiniek IMMAX SW6 je schopnosť používať hlasitý odposluch. To zaručuje pri použití hodiniek SW6 predovšetkým bezpečnosť jazdy a vyhnutie možnej pokute alebo nebezpečnej jazde.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Farba puzdra
Čierna, Strieborná Hotovo!
Hmotnosť
37 g Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna, Strieborná Hotovo!
Hmotnosť
37 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií Hotovo!
Zdravotné funkcie
Monitoring spánku Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
120 h (5 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0,06 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

každý obrázok iný

Zřejmě jste zapomněli napsat že se jedna o kopii zkopírovaných hodinek.Specifikace hodinek sou zavádějící. Specifikace hodinek ktere jsem obdržel od prodejce: procesor MT6261,8MB RAM,interni Pamet 32MB-celá paměť je obsazena firmwarem,Micro sim-podpora 2G GSM/GPRS 850/900/1800/1900MHz,verze Bluetooth 3.0,Displej 1,54 TFT 240x240,Baterie 280mAh. a plně funkční aplikaci?jedině že si ji udeláte sami

Jak zapnout hodinky?

Dobrý deň, toto je otázka, ktorú som Vám položila a aj Vaša odpoveď tu v diskusii ... Dokažu zobraziť textové súbory? Ďakujem Dobrý den, ano dokáží. Přeji pěkný den. A toto je mail, ktorý mi prišiel od Vás z alzy ... :) Dobrý den,tyhle hodinky vám text.soubory nezobrazí,ani si nedovedu představit čtení text.souborů na LCD 1,5" A toto je mail, ktorý mi prišiel dnes priamo od výrobcu. Dobrý den, Asi vás v obchodě uvedli v omyl. Tyto hodinky nepodporují zobrazení textového ani pdf souboru. Čistě z technického hlediska by bylo prohlížení textového souboru na tak malém LCD trosku nepohodlné. Myslím si, že ďalší komentár to už nepotrebuje, pretože to hovorí samo za seba a o produktoch, ktoré predávate neviete skoro nič :) len prečitať to čo je v popise, ktorý pri mnohých produktoch nestojí za nič ... Prajem Vám pekný deň :)

jdou propojit s huawei p9 lite 2017

Dobrý deň, Chcel by som sa opýtať či je možné pripojiť hodinky na WIFI, či je možné sťahovať aplikacie z Obchod Play.

Majú tieto hodinky aj funkciu hands-free? Ďakujem

Dobrý den, jsou hodinky vhodné i pro děti? Myslím velikost. Děkuji

Dobrý den chci se zeptat zda hodinky mají kalkulačku facebook a zda jdou spárovat s telefonem Doogee T5 lite

Dobrý deň, dajú sa púšťať pesničky v hodinkach ?

123...
Diskusia a poradňa k IMMAX SW6 Strieborné
Príslušenstvo pre IMMAX SW6 Strieborné Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX SW6 stříbrné. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMMAX SW6 Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMMAX SW6 Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: IMMAX SW6 - Ezüst.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií