AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

IMMAX SW7 čierne

Zobraziť katalóg
IMMAX SW7 čierne
3,0 34 hodnotení
Smart hodinky – unisex, krokomer, výpočet kalórií, pripojenie pomocou Bluetooth, ovládanie mobilu, notifikácie z mobilu, slot na SIM kartu, hodnota vodotesnosti Water resistant, kompatibilné s Android a iOS, kapacita úložiska 32 MB, akrylátové sklíčko, materiál remienka: silikón
Kód:  IMM007 Produktové číslo:  09008

IMMAX SW7 čierne

Elegantné inteligentné hodinky IMMAX SW7 čierne ponúkajú 1,56" veľký dotykový zaoblený displej s rozlíšením 240 × 240 obrazových bodov. Základom týchto hodiniek je procesor MediaTek MT6260, doplnený o 128 MB pamäte RAM. Pre dáta je pripravená 64 MB veľká pamäť, ktorú možno rozšíriť micro SD kartou s kapacitou až 32 GB. Hodinky IMMAX disponujú bezdrôtovým pripojením Bluetooth. Okrem iného možno pomocou hodiniek spravovať hovory, SMS, hudbu či fotoaparát vášho inteligentného telefónu. Hodinky IMMAX obsahujú aj českú lokalizáciu. Vďaka prítomnosti slotu pre micro SIM, reproduktoru a mikrofónu je možné prevádzkovať ako samostatný telefón. Vhod prídu aj fitness funkcie, ako krokomer alebo meranie spálených kalórií. Hodinky SW7 sú vodoodolné proti dažďu.

Kľúčové vlastnosti hodiniek IMMAX SW7 čierne

  • Dotykový displej 1,56"
  • Správa hovorov, SMS, hudby či fotoaparátu
  • 128 MB pamäť RAM
  • Slot na micro SIM
  • Výdrž batérie hodiniek IMMAX je až 120 hodín
  • Bezdrôtové pripojenie Bluetooth
  • Česká lokalizácia

Použitie inteligentných hodiniek IMMAX SW7 ako samostatný telefón

Hodinky SW7 čierne môžu byť použité aj ako samostatný telefón, vďaka prítomnosti reproduktoru, mikrofónu a slotu pre micro SIM. Veľkou výhodou chytrých hodiniek IMMAX SW7 je možnosť použitia hlasitého odposluchu. To zaručuje pri použití hodiniek SW7 predovšetkým bezpečnosť jazdy a vyhnutie sa možnej pokute alebo nebezpečnej jazde.

Parametre a špecifikácia

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!
Tvar ciferníka
Hranatý Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!
Verzia kompatibilného OS
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, Android 5.0, iOS 9, Android 4.4, iOS 8 Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
63 g Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Golf, Lyžovanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií Hotovo!

Softvér

OS hodiniek
Vlastný OS výrobca Hotovo!
Jazyk mobilnej aplikácie
Angličtina Hotovo!
Jazyk rozhrania
Čeština Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
240 h (10 d) Hotovo!
Kapacita úložiska
0,03 GB Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohou hodinky IMMAX SW7 přehrávat hudbu i do bezdrátových bluetooth sluchátek a nebo jen do vestavěného reproduktoru? Děkuji

Dobrý den. Je možné to párovať s IOSom ?

Dobry den,rad bych se zeptal, zda je z techto hodinek moznost psat sms a prijimat hovory a telefonovat. Nikde se o tom nic nepise. Dekuji za odpoved

Dobrý deň, mám otázku keď vložím SIM kartu do hodiniek tak budem mať WiFi ? Ďakujem vopred.

Dobrý den,jak změním obrázek displeje?V nastavení jsem nenašel "Nastavení témat" jak uvádí návod.Může tato funkce chybět?

Dobrý den, prosím má je nějaká žena? jdou i na drobnou ženskou ruku na běžné nošení? Není to moc veliké a humpolácké? Děkuji

Dobrý deň, chcel by som sa spýtať čí idú tieto chytré hodinky spárovať s mobilom značky Xiaomi Mi4c, Android 5.1. Ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, jaké je rozlišení fotoaparátu?

Dobrý den, prosím Vás, je nějaká aplikace na tyto hodinky, kde budu mít kompletní přehled? Potřebuji si hlídat kroky a nikde to nemůžu na hodinkách najít, jen je tam ikona krokoměr - start a to nechci. Děkuji

budou fungovat i s ios 13.5?

123...
Diskusia a poradňa k IMMAX SW7 čierne
Príslušenstvo pre IMMAX SW7 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si IMMAX SW7 černé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte IMMAX SW7 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte IMMAX SW7 Schwarz.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií