Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Aplikace

Inakustik Premium HDMI 8 m

Zobraziť katalóg
Inakustik Premium HDMI 8 m
5 4 hodnotení
Video kábel – prepájací, dĺžka 8 m, male konektor 2× HDMI (HDMI 2,0), pozlátené konektory, rovné zakončenie
Kód:  INA00a1j Produktové číslo:  0042308

Inakustik Premium HDMI 8 m

Vysokokvalitný HDMI kábel od firmy Inakustik je skvelým riešením pre prepojenie zariadení ako sú monitory, televízor, DVD a Blu-Ray prehrávače, herné konzoly a ďalšie. Kábel dokáže prenášať kvalitné obojstranné audio a video s vysokým rozlíšením 1080p a dokonca aj 3D video. Okrem toho je schopný prenášať ethernetový signál s dátovou priepustnosťou až 10,2 Gbit/s. Samotný kábel je vyrobený z pocínovanej medi, ktorá je opletená trojnásobným tienením pre špičkovú kvalitu prenosu. Na oboch koncoch je vybavený pozlátenými konektormi HDMI – HDMI.

Parametre a špecifikácia

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!
1. Male konektor – Typ
HDMI Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
HDMI 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
2 × Hotovo!
Dĺžka kábla
8 m Hotovo!

Využitie

Typ
Prepojovací kábel Hotovo!

Typ a počet konektorov

1. Male konektor – Typ
HDMI Hotovo!
1. Male konektor – Štandard
HDMI 2.0 Hotovo!
1. Male konektor – Počet
2 × Hotovo!

Konštrukcia kábla

Dĺžka kábla
8 m Hotovo!
Zakončenie
Rovné Hotovo!
Povrchový materiál
Bežný oplet Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Pozlátené konektory Hotovo!
Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky HDMI 2.0 káble
» Všetky prepojovacie HDMI káble
» Všetky káble k monitoru
» Všetky TV káble

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den ufone mám dotaz na technickou způsobilost tohoto kabelu v tý délce 8m nebude tedy problém s FULL HD 3D asi těch 144Hz nebo nějak tak co dává projector epson tw5700

Dobrý den, koupil jsem u Vás 8m Inakustik Premium kabel (na 4K kvalitu), dorazila ale krabice, kde je na obrazku Standard HDMI Kabel mit Ethernet (a na obalu neni zminka o 4k, jenom 3D + Full HD + 1080P). Jak to mam chapat? Diky za vysvetleni.

Dobrý den, v popisku máte napsáno certifikovaný pro HDMI 2.0, ale v Parametry a specifikace HDMI rozhraní HDMI 1.4. Jde mě o tu 8M verzi pro PS4 pro, aby nebyl problém s propojením na 4k.

Sháním alepsoň 7.5m dlouhý hdmi kabel aby byl schopný přenášet 4K/60FPS s HDR chroma 4:4:4 podporoval dolby vision a dolby atmos. Ze specifikací zde nevyčtu, zda to tento podporuje. Koupil jsem kabel značky mascom který se tvářil, že to zvládne, ale nezvládl. Může mi někdo nějaký doporučit? Klidně koupím tento, ale zvládne to i Evolveo za 600 které už je vyprodané

Do jakého radiusu se dá kabel pohodlně ohnout? Případně jaký je poloměr klubka ve kterém se dodává? Nerad bych abych se někde s kabelem zasekl při protahování husími krky.

Diskusia a poradňa k Inakustik Premium HDMI 8 m
Príslušenstvo pre Inakustik Premium HDMI 8 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Inakustik Premium HDMI 8m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Inakustik Premium HDMI 8 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Inakustik Premium HDMI 8 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Inakustik Premium HDMI, 8m.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií