Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

inCharge Micro USB Gray, 0.08m

Zobraziť katalóg
inCharge Micro USB Gray, 0.08m
4,7 3 hodnotení
Dátový kábel - prepojovací, pre zariadenia s konektorom microUSB, miniatúrne rozmery, magnetický
Kód:  IIC002h Produktové číslo:  INCH134

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

inCharge Micro USB Gray, 0.08m


Inteligentné zariadenia a obzvlášť telefóny sú hitom modernej doby, avšak ich výkonný hardvér a rozmerné displeje si k prevádzke žiadajú nemalé množstvo energie. Tak prečo na dobíjanie nevyužiť zdroj, ktorý nájdete takmer kdekoľvek? V práci, v škole aj vo verejných priestoroch, tu všade máte väčšinou k dispozícii port USB, ale kto by so sebou chcel stále ťahať káble? Neustále sa zamotávajú a sú ťažko skladovateľné, rovnako ako power banky. Riešenie prináša inCharge, palcový drobec so schopnosťami mýtického Dávida. Pohodlne sa zmestí na kľúče a magnetické uchytenie garantuje bezpečné prenášanie aj okamžitú použiteľnosť, kdekoľvek na vás vystrčí nos voľné USB.


Kľúčové vlastnosti

  • Svetovo najmenší kábel pre nabíjanie
  • S portom microUSB nabijete takmer čokoľvek
  • Silné magnety N52 udržia kábel pevne na kľúčoch
  • Krátky plochý kábel sa nemá šancu zamotať
  • Stojí len pár eur!
vypnuté
inCharge microUSB

Malý rozmermi, veľký schopnosťami

V zloženom stave je inCharge aj s portami dlhý necelé štyri centimetre, čo z neho robí najmenší nabíjací káblik na svete. Vďaka silnej dvojici magnetov N52 v oboch konektoroch ho ľahko zacapíte na krúžku od kľúčov, aby sa vám nestratil. Samotný káblik je pomerne krátky, ale aby jeho zamotanie bolo úplne vylúčené, má navyše plochý profil. A pretože sa jedná "iba" o káblik, aj keď výnimočný v mnohých ohľadoch, nebude vás jeho obstaranie stáť žiadnu veľkú sumu. Pritom neviete, kedy vám zachráni v modernom svete kľúčovú schopnosť komunikácie, takže šup s ním na kľúče!


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, sem na elektroniku úplně marná. je možné si s tímto kabelem nabíjet normálně z externí nabíječky můj Samsung s4 mini ? Jde mi o to jestli jsou ty konektory takové aby se mi hoduli do obou zařízení. Děkuji vám

Diskusia a poradňa k inCharge Micro USB Gray, 0.08m
Príslušenstvo pre inCharge Micro USB Gray, 0.08m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si inCharge Micro USB Gray, 0.08m. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Incharge Micro-USB-Grau, 0,08 m. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Incharge Micro-USB-Grau, 0,08 m. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: InCharge Micro USB Szürke 0,08 méter.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií