Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

INDESIT DISR 57M17 CAL EU

Zobraziť katalóg
INDESIT DISR 57M17 CAL EU
Vstavaná umývačka riadu – vstavaná, plne integrovaná, 10 súprav riadu, A+/A/A, 7 umývacích programov, Rýchly 25 min, multifunkčné tablety 4v1, 1/2 náplň, nastaviteľný horný kôš systémom Lift Up Basic, Aquastop, odložený štart 1–12hod.
Kód:  FBM3400i Produktové číslo:  F086779 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDESIT DISR 57M17 CAL EU

Plne vstavaná a integrovaná umývačka značky INDESIT, ktorá sa postará o perfektne umytý riad. Na jeden cyklus zvládne umyť až 10 súprav riadu. Je teda ideálna pre veľké rodiny. Energeticky je veľmi úsporná, pretože je zaradená v energetickej triede A+. Zároveň vám ponúkne 7 umývacích programov, ktoré sú prednastavené už od výroby. Hodiť sa vám bude tiež nastaviteľný horný kôš, bezpečnostná funkcia Aquastop alebo možnosť odloženého štartu.


Kľúčové vlastnosti

  • Plne vstavaná umývačka riadu vo vyhotovení z nehrdzavejúcej ocele
  • Užitočná funkcia Aquastop proti úniku vody
  • Posuvná odkladacia plocha na príbor v hornom koši
  • Časovač odloženého štartu

Umývačka taktiež disponuje veľmi užitočnou funkciu odloženého štartu. Umývačku stačí naplniť špinavým riadom a zvoliť si, kedy sa má umývačka automaticky spustiť. Potom už je všetko len na umývačke a vy si môžete užívať ďalšie voľné chvíle. Aquastop systém v prípade poruchy zamedzí vytečeniu vody von z umývačky. Tým zabráni nechcenému zatopeniu bytu. Umývačka vám ponúkne aj možnosť voliť si až zo 7 programov umývania. Nájdete tu napríklad rýchly 25-minutový program, program sklo, eco alebo intenzívny. Táto umývačka sa bez pochýb stane skvelým pomocníkom v domácnosti.

 

vestavny spotrebice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT DISR 57M17 CAL EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT DISR 57M17 CAL EU.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií