AP+ nový vizuál Aplikace

INDESIT IWSNE 61253 C ECO EU

Zobraziť katalóg
INDESIT IWSNE 61253 C ECO EU
4,9 10 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením – A+++, 6kg, 1200 ot./min, hlučnosť 60/81dB, 16 programov, univerzálny motor, V׊×H 85×59.5×42cm, Vlna, Rýchle pranie, Eco program, LCD displej, Jeans, Sport
Kód:  INDPR007 Produktové číslo:  F085623 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDESIT IWSNE 61253 C ECO EU

Cenovo dostupná spredu plnená práčka v klasickom bielom vyhotovení Indesit IWSNE 61253 C ECO EU ponúkne všetky potrebné funkcie a vďaka svojmu slim vyhotoveniu sa zmestí aj do menších kúpeľní. Ponúkne množstvo automatických programov a množstevnú automatiku, ktorá zabezpečí optimálnu spotrebu energií v závislosti na množstve vloženej bielizne. Vždy je tak zaistená maximálna úspora vody, elektrickej energie a času. Svojou spotrebou patrí do extrémne úspornej energetickej triedy A+++.

Prečo práve Indesit?

  • Cenovo dostupná práčka s množstvom vymožeností
  • Úsporná energetická trieda A+++
  • Invertorový motor – tichý chod aj pri odstreďovaní
  • Funkcia Energy Saver a Eco Time pre maximálnu úsporu
  • Množstevná automatika a systém Water Balance
  • Ochrana proti pretečeniu a funkcia odloženého štartu až o 24 hodín

Jednoduché ovládanie a skvelé funckie práčky Indesit

Veľká výhoda sa skrýva v podobe kolektorového motora, ktorý zaisťuje veľmi tichý chod, práčka vás teda nebude nijako rušiť. Naraz vyperiete až 6 kg špinavej bielizne a maximálna rýchlosť odstreďovania dosahuje hodnotu 1 200 otáčok za minútu. Samozrejmosťou je aj systém ochrany proti pretečeniu alebo veľmi praktická funkcia odloženého štartu umožňujúca odložiť pranie až o 24 hodín. Veľký displej spoločne s centrálnym otočným ovládačom zabezpečuje jednoduché ovládanie, ktoré zvládne naozaj každý.

Inteligentné riešenie = INDESIT IWSNE 61253 C ECO

Indesit IWSNE 61253 C ECO EU je aj napriek svojej nízkej cene nabitá množstvom vychytaných automatických programov, ako napríklad Džínsy, kde je pranie veľmi jemné, avšak maximálne účinné. Aktívni nadšenci ocenia aj programy, ktoré sa zameriavajú na športové oblečenie, či už viac alebo menej znečistené. V neposlednom rade treba spomenúť aj program 20 Refresh, ktorý je predurčený pre osvieženie a pranie menej znečistenej bielizne počas niekoľkých minút.

Okrem automatických programov disponuje práčka Indesit aj množstvom skvelých funkcií, ktoré nielen urýchlia, ale aj uľahčia celkové používanie. Napríklad šikovná voľba Eco Time umožňuje, že nie je potrebné čakať na úplnú náplň a pokojne môžete vyprať necelé 3 kg bielizne až o 30 % rýchlejšie a so 40 % úsporou energie. Práčka dokáže ušetriť s programami bavlna, syntetika a jeans až 70 % energie vďaka funkcii Energy Saver.

 

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
61,8 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
61,8 kg Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
16 Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
42 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Mohu poprosit o rozměry. děkuji

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jaký je rozdíl mezi touto pračkou a pračkou https://www.alza.cz/indesit-iwse-61253-c-eco-eu-d2915024.htm#popis ? Děkuji

Diskusia a poradňa k INDESIT IWSNE 61253 C ECO EU
Príslušenstvo pre INDESIT IWSNE 61253 C ECO EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IWSNE 61253 C ECO EU.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií