Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

INDESIT RI 161 C + INDESIT IFW 6834 IX

Zobraziť katalóg
INDESIT RI 161 C + INDESIT IFW 6834 IX
Set rúra a varná doska rúry a sklokeramickej dosky, RÚRA: vstavaná, A, objem 71l, gril, funkcia, rozmrazovanie, katalytické čistenie, 2 skla dvierok, click and clean - jednoduché čistenie, turn and cook + DOSKA: sklokeramická, 4 varné platne, dotykové ovládanie, príkon 6,2 kW, kontrolky zostatkového tepla, prevedenie: rovné hrany, VxŠxH 4.6x58x51cm
Kód:  IND013 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDESIT RI 161 C + INDESIT IFW 6834 IX Predaj skončil

INDESIT RI 161 C + INDESIT IFW 6834 IX

Pokukujete po nových spotrebičoch do kuchyne a hľadáte kvalitu za prijateľnú cenu? V tom prípade tu pre vás máme túto špičkovú súpravu vstavanej rúry IFW 6834 IX a sklokeramickej varnej dosky RI 161 C preverené spoločnosťou Indesit. Oba spotrebiče vynikajú moderným dizajnom, vďaka čomu krásne zapadnú do akejkoľvek kuchyne. Určite vás poteší aj nízka energetická náročnosť a veľa užitočných funkcií, ktoré maximálne uľahčia a spríjemnia každodennú prípravu pokrmov.

Kľúčové vlastnosti rúry Indesit IFW 6834 IX

  • Vstavaná rúra s 8 programami
  • Dvojité sklo dvierok
  • Energeticky úsporná trieda A
  • Objem 61 l
  • Katalytické čistenie

Dostatok programov na pečenie so vstavanou rúrou Indesit

Rúra disponuje objemom 71 litrov a 8 programamami, ktoré poskytnú dostatočnú porciu podpory ako pre nenáročných, tak aj pre náročnejších užívateľov. Maximálna pracovná teplota je 250 °C a iste uvítate aj časovač až na 60 minút. Okrem klasického spodného ohrevu či tradičného pečenia oceníte aj možnosť rozmrazovania či gratinovania, ktoré využijete predovšetkým pri pečení veľkého kusu mäsa. Samozrejmosťou je prítomnosť výkonného grilu, s ktorým bude príprava steakov či údenín jedna radosť. Za zmienku stojí aj zabudovaný vnútorný ventilátor, ktorý okrem preukázateľnej úspory elektrickej energie zabezpečuje aj efektívnu cirkuláciu horúceho vzduchu. Výsledkom sú lahodné, šťavnaté a rovnomerne prepečené delikatesy, ktoré potešia celú vašu rodinu.

Kľúčové vlastnosti vstavanej sklokeramickej dosky Indesit RI 161 C

  • Dizajnovo vydarená sklokeramická doska
  • Deväť stupňov výkonu
  • 4 varné plochy
  • Jednoduché dotykové ovládanie
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Detský zámok
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Nekupovat, je to podvod!!!!!!! Kontaktovali jsme všechny možnosti, které nám byly poskytnuty. Stále jsme na začátku jen u trouby jako troubové. Třikrát nás to stála cesta do místa převzetí, celkem 60 Km.

Diskusia a poradňa k INDESIT RI 161 C + INDESIT IFW 6834 IX
Príslušenstvo pre INDESIT RI 161 C + INDESIT IFW 6834 IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IFW 6834 IX + INDESIT RI 161 C.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií