AD homeoffice AD homeoffice

INDESIT VIA 640.1 C + INDESIT IFW 6834 IX

Zobraziť katalóg
INDESIT VIA 640.1 C + INDESIT IFW 6834 IX
Set spotrebičov rúry a indukčné dosky, RÚRA: vstavaná, A, objem 71l, gril, funkcia, rozmrazovanie, katalytické čistenie, 2 skla dvierok, click and clean - jednoduché čistenie, turn and cook + DOSKA: indukčné, 4 varné zóny, dotykové ovládanie, ukazovateľ zvyškového tepla, detská poistka
Kód:  IND015 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDESIT VIA 640.1 C + INDESIT IFW 6834 IX Predaj skončil

INDESIT VIA 640.1 C + INDESIT IFW 6834 IX

Hľadáte nové a kvalitné spotrebiče do vašej kuchyne za prijateľnú cenu? V tom prípade tu pre vás máme tento špičkovú súpravu vstavanej rúry IFW 6834 IX a indukčnej varnej dosky VIA 640.1 C s dlhoročnou kvalitou od spoločnosti Indesit. Oba spotrebiče vynikajú moderným dizajnom, vďaka čomu krásne zapadnú do akejkoľvek kuchyne. Určite oceníte aj nízku energetickú náročnosť a množstvo užitočných funkcií, ktoré vám maximálne uľahčia a spríjemnia každodennú prípravu jedál.

Kľúčové vlastnosti rúry Indesit IFW 6834 IX

  • Vstavaná rúra s 8 programami
  • Dvojité sklo dvierok
  • Energeticky úsporná trieda A
  • Objem 61 l
  • Katalytické čistenie

Dostatok programov na pečenie s vstavanou rúrou Indesit

Rúra disponuje objemom 71 l a 8 programami, ktoré zabezpečujú dostatočnú podporu pre nenáročných, ale aj pre náročnejších používateľov. Maximálna pracovná teplota je 250 °C a určite oceníte aj časovač s nastavením až na 60 minút.

Okrem klasického spodného ohrevu či tradičného pečenia oceníte aj možnosť rozmrazovania alebo gratinovania, ktoré využijete predovšetkým pri pečení väčšieho kusu mäsa. Samozrejmosťou je prítomnosť výkonného grilu, s ktorým bude príprava steakov alebo údenín veľmi jednoduchá. Rúra tiež diponuje aj zabudovaným vnútorným ventilátorom, ktorý okrem preukázateľnej úspory elektrickej energie zabezpečuje aj efektívnu cirkuláciu horúceho vzduchu. Výsledkom sú lahodné, šťavnaté a rovnomerne prepečené delikatesy, ktoré potešia celú vašu rodinu.

Kľúčové vlastnosti dosky Indesit VIA 640.1 C

  • Indukčná varná doska od obľúbenej a rokmi overenej spoločnosti Indesit
  • Moderný dizajn v čiernej farbe
  • 4 varné zóny
  • Ukazovateľ zvyškového tepla
  • Funkcia rozpoznania veľkosti hrncov
  • Dotykové ovládanie
  • Booster, detská poistka

Indukčná vstavaná doska s dotykovým ovládaním

Vstavaná indukčná bezrámčeková platňa Indesit VIA 640.1 C v modernom elegantnom čiernom vyhotovení má 4 varné zóny. Doska Indesit VIA 640.1 C disponuje jednoduchým a prehľadným dotykovým ovládaním a funkciou rozpoznania veľkosti hrncov. Určite využijete aj veľmi praktický ukazovateľ zvyškového tepla a detskú poistku, ktorá zabráni nechcenej zmene nastavenia. Všetky varné zóny sú vybavené časovačom a Boosterom pre extra rýchly výkon.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT VIA 640.1 C + INDESIT IFW 6834 IX Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT IFW 6834 IX + INDESIT VIA 640.1 C.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií