AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

INDESIT XWDA 751680X W EU

Zobraziť katalóg
INDESIT XWDA 751680X W EU
4,0 1 hodnotení
Práčka so sušičkou – A, 5/7kg, 1400ot./min, hlučnosť prania 54dB, 16 programov, CIM motor, Push & Wash & Dry – univerzálny program, program pre odstránenie škvŕn, vlna, rýchle pranie, sušenie do bielizníka, na ramienko, na žehlenie, V׊×H 85×59.5×54cm
Kód:  INDPS001 Produktové číslo:  F085590 Stránky výrobcu

INDESIT XWDA 751680X W EU

Vybavte vašu domácnosť kvalitnou kombinovanou práčkou so sušičkou od renomovanej spoločnosti Indesit. Vaše starosti s bielizňou môžete tomuto praktickému pomocníkovi zveriť s úplným pokojom. Práčka patrí do energetickej triedy A, preto vám bude schopná ušetriť počas svojej prevádzky nemalé peniaze. Nielen, že perfektne vyperie, ale uľahčí aj vašej peňaženke. Táto voľne stojaca práčka v bielom vyhotovení sa plní spredu. Prednému panelu dominuje ukazovateľ fázy pracieho cyklu, ktorý vás bude informovať o momentálnom stave prania a sušenia. Práčka je charakteristická hlavne tichým chodom, ktorý zabezpečuje bezuhlíkový motor. Či už pôjde o pranie, sušenie alebo odstreďovanie, nebudete pri svojom odpočinku rušení.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou INDESIT XWDA 751680X W EU

  • Práčka patrí do energetickej kategórie A
  • Vyhotovenie sušičky – kondenzačná
  • Počet programov prania: 16
  • Počet programov sušenia: 12
  • Program pre odstraňovanie zápachu
  • Sušenie podľa zvyškovej vlhkosti alebo časované sušenie
  • Kontrola vyváženosti bielizne
  • Samočistenie

Bezpečná prevádzka s praktickou práčkou INDESIT

Perte a sušte bez zbytočných starostí z vytopenia. Tento spotrebič vás zaručene premení na spokojného používateľa. Vaňa vyrobená z Poliplexu je zárukou výkonu, dlhej životnosti a spoľahlivého chodu. V prípade, že bude zo spotrebiča alebo z hadice vytekať voda, prívod vody sa uzavrie. Bezpečnostné prvky sú prezentované kvalitným systémom ochrany proti pretečeniu, ktorý sa skladá zo špeciálneho bezpečnostného ventila a plavákového spínača, ktorý je umiestnený vo vani.

Vyprané a usušené za krátku chvíľu

V prípade, že je oblečenie, v ktorom ste sa chystali vyraziť von špinavé, je pre vás pripravená záchrana v podobe programu Woolmark Gold Care. Ten je schopný bielizeň vyprať a vysušiť za 45 minút. Navyše sa o svoju bielizeň nemusíte báť, program je úplne šetrný. Vaše hory špinavého oblečenia sa premenia na čisté v priebehu niekoľkých minút, pretože práčka so sušičkou pojme až 7 kg bielizne.

Mnoho pracovných programov

Biela práčka INDESIT XWDA 751680X W EU disponuje 16 pracími programami, medzi ktorými určite nájdete ten, ktorý sa vám práve bude vyhovovať. Napríklad sú to programy vlna, osobitná starostlivosť a ochrana sýtosti farieb, športový program pre dokonalú starostlivosť o technické látky a obuv. Nájdete tu aj program odstraňovania škvŕn s výberom typu znečistenia. Samozrejmosťou je voľba regulácie rýchlosti otáčok. Práčka je doplnená o 12 programov sušenia. Zverte vašu špinavú bielizeň do rúk odborníkov od spoločnosti Indesit.

 
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
65 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Počet programov
28 Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa spytat, ma tato pracka odnimatelny vrchny kryt? Potrebujem totiz vediet, ci sa zmesti pod kuchynsku dosku. Dakujem.

Dobry den, chcem sa spytat, ci je normalne, ze pri suseni vydava neprevidelny zvuk akoby buchala, prvakrat som sa rozbehla, som myslela, ze skace po kupleni, ale nie, len nieco v nej ako keby buchlo kazdu chvilu. Nie je ju skoro pocut, len tento zvuk je dost vyrazny. Dakujem za odpoved

Dobry den, prvy krat som včera skušal tuto práčku a počas prania/odstredovania začala skakat doslova po celej kupelni a mojich 80kg takmer nestačilo aby som ju nejak zatažil. Neviem si predstavit čo by sa mohlo stat keby som akurat nebol doma. práčka je na stabilnej podložke a vyvažena vodovahou do roviny. V poriadku to určite nieje a rozmyšlam nad vratenim, no chcem sa ešte predtym infomovat ci mal niekto podobny problem pripadne ci sa nato nemôže prist niekto pozriet. Ďakujem

Zdravím.Má tato značka množstevní automatiku,je udávaná hloubka 54cm jen vrchní rozměr,nebo včetně zaoblené přední strany.Je pro mě důležitý každý cm.Dík V.I

Dobrý den, je deklarována funkce odloženého startu, ale v manuálu se o něm nepíše, ani na pračce jsem nenašla jasné ikonky. Děkuji. D.N.

Diskusia a poradňa k INDESIT XWDA 751680X W EU
Príslušenstvo pre INDESIT XWDA 751680X W EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT XWDA 751680X W EU.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií