AD homeoffice AD homeoffice

INDESIT XWDE 961480X WKKC EU

Zobraziť katalóg
INDESIT XWDE 961480X WKKC EU
Práčka so sušičkou – A, 9/6kg, 1400ot./min, hlučnosť prania 54dB, 16 programov, odložený štart, CIM motor, Push&Wash&Dry – univerzálny program, program na odstránenie škvŕn, vlna, rýchly program, displej, V׊×H 85×59.5×54cm
Kód:  INDPS002 Produktové číslo:  F101631 Stránky výrobcu
INDESIT XWDE 961480X WKKC EU Predaj skončil

INDESIT XWDE 961480X WKKC EU

Vybavte domácnosť kvalitnou kombinovanou práčkou so sušičkou od renomovanej spoločnosti Indesit. Vaše starosti s bielizňou môžete tomuto praktickému pomocníkovi zveriť s úplným pokojom. Práčka patrí do energetickej triedy A, preto vám bude schopná ušetriť počas svojej prevádzky nemalé peniaze. Táto voľne stojaca práčka v krásnom bielom vyhotovení sa plní bielizňou spredu. Prednému panelu dominuje ukazovateľ fázy pracieho cyklu, ktorý vás bude informovať o momentálnom stave prania a sušenia. Práčka sa taktiež vyznačuje tichým chodom, ktorý zabezpečuje bezuhlíkový motor. Či už pôjde o pranie, sušenie alebo odstreďovanie, nebudete pri svojom odpočinku rušení.

Kľúčové vlastnosti práčky so sušičkou INDESIT XWDE 961480X WKKC EU

  • Práčka patrí do energetickej kategórie A
  • Počet programov prania: 16
  • Počet programov sušenia: 12
  • Program na odstraňovanie zápachu
  • Sušenie podľa zvyškovej vlhkosti alebo časované sušenie
  • Kontrola vyváženosti bielizne
  • Odložený štart až o 24 hodín
  • Samočistenie

Bezpečná prevádzka s praktickou práčkou Indesit

Perte a sušte bez zbytočných starostí z vytopenia. Tento spotrebič vás zaručene premení na spokojného používateľa. Vaňa vyrobená z poliplexu je zárukou výkonu, dlhej životnosti a spoľahlivého chodu. Bezpečnostné prvky sú reprezentované kvalitným systémom ochrany proti pretečeniu, ktorý sa skladá zo špeciálneho bezpečnostného ventilu a plavákového spínača, ktorý je umiestnený vo vani.

Vyprané a usušené už za krátku chvíľu

V prípade, že je oblečenie, v ktorom ste sa chystali vyraziť von špinavé, je pre vás pripravená záchrana v podobe programu – Rýchle pranie a sušenie. Ten je schopný bielizeň vyprať a vysušiť za 45 minút. Navyše sa o svoju bielizeň nemusíte báť, program je úplne šetrný. Práčka tak premení vaše hory špinavého oblečenia na čisté behom pár chvíľ, pretože sa do nej zmestí až 9/6 kg (pranie/sušenie) bielizne. 

Mnoho pracovných programov práčky Indesit

Biela práčka INDESIT XWDE 961480X WKKC EU disponuje 16 pracími programami, medzi ktorými určite nájdete ten, ktorý sa vám práve hodí. Napríklad sú to programy ako program vlna, športový program pre dokonalú starostlivosť o technické látky a obuv alebo špecifický program AirFresh, ktorý zvládne osviežiť až 1,5 kg bielej bielizne na 30 °C už za 30 minút. Práčka je doplnená o 12 programov sušenia. Zverte vaše špinavé prádlo do rúk odborníkov od spoločnosti Indesit.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre INDESIT XWDE 961480X WKKC EU
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT XWDE 961480X WKKC EU.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií