PET PET

INDESIT YT M10 81 R EU

Zobraziť katalóg
INDESIT YT M10 81 R EU + 5 rokov záruka na motor
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A+, s účinnosťou sušenia B, kapacita bielizne: 8kg, hlavné funkcie: odložený štart, displej a rýchly program, hlučnosť 67 dB, odhad. ročná spotreba energie 308 kWh/annum, rozmery: 84.9×59.5×64.9 cm (V׊×H), hmotnosť 44kg
Kód:  WPRO088 Produktové číslo:  869991542550 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

INDESIT YT M10 81 R EU

Premýšľate kde a ako rýchlo usušiť bielizeň? Uvedomili ste si, že najlepším riešením bude zaobstaranie si sušičky bielizne za výhodnú cenu? Potom je INDESIT YT M10 81 R EU správnou voľbou. Sušička bielizne v tradičnom bielom vyhotovení patrí do energetickej triedy A+, pojme až 8 kg bielizne a ponúka 15 programov. Jej hlučnosť sa pohybuje na hranici 67 dB. Na sušičke bielizne INDESIT YT M10 81 R EU oceníte okrem bežných programov najmä tie špeciálne vyvinuté na rýchle sušenie odevov aj obuvi a džínsov. Sušička bielizne bezpochyby prispeje k pohodlnému chodu vašej domácnosti.


Kľúčové vlastnosti sušičky bielizne INDESIT YT M10 81 R EU

  • Voľne stojaca sušička bielizne INDESIT s tepelným čerpadlom
  • Prehľadný displej s otočným voličom na jednoduché ovládanie programov
  • Rýchly cyklus na sušenie bielizne
  • Efektívny program na sušenie prikrývok
  • Prepracovaný systém sušičky bielizne INDESIT Easy Mix Cycle na sušenie až 3 kg bielizne rôznych farieb naraz
  • INDESIT YT M10 81 R EU má ukazovateľ plného zásobníka vody
  • Kondenzačné nádoba s objemom 5 l
  • Sušička INDESIT YT M10 81 R EU disponuje priehradkou na sušenie obuvi
  • Spotrebič patrí do energetickej triedy A+
  • Účinnosť sušenia B

Hlavné technológie sušičky INDESIT YT M10 81 R EÚ

Jednoduché čistenie sušičky INDESIT YT M10 81 R EU

Filter sušičky INDESIT YT M10 81 R EU veľmi ľahko a rýchlo vyčistíte. Stačí jednoducho vybrať malý filter naspodku sušičky a následne ho vyčistiť. Všetko tak zvládnete v priebehu niekoľkých sekúnd.

Push & Go na jednoduchšie sušenie bielizne

Aby ste mali sušenie vašej bielizne jednoduchšie, je sušička INDESIT YT M10 81 R EU vybavená praktickým tlačidlom Push & Go, ktoré sa postará o perfektné výsledky u všetkých zmiešaných náplní bielizne.

Športová obuv a doplnky dokonale vysušené

Potrebujete vysušiť športovú obuv, či športové oblečenie po náročnom dni vo fitness? Sušička INDESIT YT M10 81 R EU vám pomôže bezpečne a rýchlo ošetriť vašu bielizeň aj obuv. Stačí ju vložiť do špeciálneho držiaka, ktorý chráni tvar obuvi, ale zároveň aj vnútro sušičky.

Sušička INDESIT YT M10 81 R EU so špeciálnym programom na vlnu

Nebojte sa do sušičky INDESIT YT M10 81 R EÚ vložiť vaše obľúbené vlnené svetre. Sušička vám totiž ponúka špeciálny program na vlnu, ktorý chráni vaše vlnené textílie.

So sušičkou INDESIT YT M10 81 R EU nebude bielizeň pokrčená

Bielizeň bez pokrčenia? Tak presne toto vám zaručí sušička INDESIT YT M10 81 R EU, ktorá na konci cyklu pretočí bubon sušičky v pravidelných intervaloch po dobu až 10 hodín. Tento program zamedzí pokrčeniu bielizne, takže je ideálny pre situácie, keď potrebujete bielizeň využiť hneď po sušení.

INDESIT YT M10 81 R EU zaručí šetrnú starostlivosť o tie najjemnejšie odevy

Sušička INDESIT YT M10 81 R EU vám ponúka aj možnosť ľahkého sušenia, ktoré pri zníženej teplote sušenia umožňuje šetrnejšiu starostlivosť o vašu bielizeň.

Možnosť nastavenia úrovne sušenia

Výhodou sušičky INDESIT YT M10 81 R EU je možnosť nastaviť si úroveň sušenia, ktorá vám bude vyhovovať. Každý program má prednastavenú úroveň sušenia, pričom pri niektorých programoch je možné nastaviť zvyškovú vlhkosť bielizne.

Bezpečnosť na prvom mieste

Všetci vieme, že naše ratolesti rady objavujú svet a presne preto je sušička INDESIT YT M10 81 R EU vybavená zámkom, ktorý zamedzí nežiaducej manipulácii so sušičkou. Zvyčajne sa uzamkne celý ovládací panel, takže máte úplnú istotu, že nedôjde k nechcenému prepnutiu programu.

Sušička INDESIT YT M10 81 R EU s možnosťou mini dávky (2 kg)

Nemáte možnosť naplniť celú sušičku, alebo potrebujete usušiť váš obľúbený kúsok na rande? Tak presne pre tieto prípady je sušička INDESIT YT M10 81 R EU vybavená špeciálnym program na malé dávky bielizne (2 kg). 

INDESIT YT M10 81 R EU má cyklus na osvieženie bielizne

Tiež milujete krásne voňavú a sviežu bielizeň? Sušička INDESIT YT M10 81 R EU dokáže eliminovať nepríjemný zápach a zanechá vašu bielizeň voňavú a príjemnú na dotyk. To všetko iba za 20 minút.

Šetrné sušenie detskej bielizne

Sušička INDESIT YT M10 81 R EU vám okrem iného ponúka aj program šetrného sušenia detskej bielizne. Program rýchlo usuší detskú bielizeň s ochranou mäkkosti.

Program pre milovníkov športu

Ani na športové oblečenie, či odevy nesmieme zabúdať. Špeciálny cyklus na športové odevy ich výborne ochráni a rýchlo vysuší tak, aby ste rýchlo mohli zase vyraziť športovať.

Sušička INDESIT YT M10 81 R EU s expresným cyklom

Potrebujete rýchlo usušiť váš odev a nemáte príliš veľa času? Tak presne pre vás je expresný 45 minútový cyklus ako stvorený. Sušička INDESIT YT M10 81 R EU dokáže počas iba 45 minút usušiť vaše obľúbené kúsky, ktoré si potom môžete vziať ihneď na seba.

Cyklus na jemnú bielizeň

Sušička INDESIT YT M10 81 R EU sa dokáže postarať aj o vašu jemnú bielizeň, ktorú vysuší pri nízkej teplote. Vďaka tomu bude bielizeň jemná a zároveň bude vyzerať stále ako nová.

Jednoduché sušenie košieľ a blúzok

Spolu s cyklom na košele zvládne sušička INDESIT YT M10 81 R EU šetrne a jemne vysušiť vaše obľúbené košele, či blúzky.

Špeciálny cyklus na prikrývky

Objemné kusy bielizne môžete pohodlne sušiť v sušičke INDESIT YT M10 81 R EU. O všetko sa postará cyklus na prikrývky, ktorý účinne usuší prikrývky a prešívané textílie. Zároveň však chráni ich prirodzenú mäkkosť a vzdušnosť.

Šetrný cyklus na džínsové tkaniny

Sušička bielizne INDESIT YT M10 81 R EU vás poteší špeciálnym programom na sušenie vašich obľúbených džínsov. Šetrne a účinne sa postará o džínsové tkaniny.

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Spotreba energie
2,58 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
308 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
8 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
67 dB Hotovo!
Spotreba energie
2,58 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
308 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
64,9 cm Hotovo!
Šírka
59,5 cm Hotovo!
Výška
84,9 cm Hotovo!
Hmotnosť
44 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie sušičky
Odložený štart, Displej, Rýchly program Hotovo!
Súprava na pripojenie k odpadu
Áno Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

mate mezikus na tento sušička?

Diskusia a poradňa k INDESIT YT M10 81 R EU
Príslušenstvo pre INDESIT YT M10 81 R EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si INDESIT YT M10 81 R EU Innex. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: INDESIT YT M10 81 R EU.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií